Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no własnie o tego Krzysia mi chodzi... że śpi do 6-7
no ja kapię koło 19 i spi do 6-7
bałam sie że moze ja za późno
ciemno się robi o 18 a ona do 21 i spokojnie z kąpaniem wytrzymuje
Mamusie karmiące, czy Wy gdzieś wieczorami możecie wyjść bez dziecka? Mam na myśli kino, restauracja, znajomych? Bo ja mam cycozwisa totalnego - nie zna butelek ani smoczków. Ja przed urodzeniem Leosia zaliczałam mnóstwo koncertów, filmów, teatru... Średnio raz w tyg. gdzieś wychodziliśmy. Od urodzenia Leosia byłam raz w teatrze, dzisiaj próbowaliśmy kina, ale musieliśmy uciekać szybko do domu w połowie filmu, bo już żadna butelka mu nie podchodzi, rozpacz sięgnęła szczytu (normalnie moje dziecko prawie nigdy nie płacze, wyjątek stanowią sytuacje, gdy nie może właśnie dostać piersi). Czy da się dziecko w tym wieku nauczyć butelki (z mlekiem odciągniętym) bez jakichś drastycznych metod? No bo przecież nie będę go przegładzać, żeby zjadł z butelki. Od jutra spróbuję mu po trochu dawać mleko z butelki w ciągu dnia, tak, żeby załapał, że tak też można. Nic innego nie przychodzi mi do główy. Ale czy to nie zaszkodzi mojej laktacji?
A które dziecko na początku nie jest ? Moja w drugiej dobie ssała pierś 1,5 godziny non stop i znów się czepiała cyca
W bardzo wielu przypadkach to pomaga, życzę i Wam, bo oczka malutkiego szkoda.
Ulcia, jak się martwisz o kręgosłup małej (masz rację, pewno schizujesz ), to wiesz co bym zrobiła? Umówiła się z fizjoterapeutą na wizytę domową. Powiedz, że mała wisi na Tobie, no ogólnie jak jest. I fizjo Ci pokaże jak ją trzymać, żeby było ok, żeby nic się nie działo. I pewno Cię uspokoi.
Mamusie karmiące, czy Wy gdzieś wieczorami możecie wyjść bez dziecka? Mam na myśli kino, restauracja, znajomych? Bo ja mam cycozwisa totalnego - nie zna butelek ani smoczków.
A Krasnal zaczął gibonować :DD Czyli do raczkowania już niedaleko, co? Oj, biedny kot...
gibonowanie wymyśliła Madzia żeśmy podłapały
mnie tam jeszcze z czyms innym sie kojarzy... ale to po 22.00 :-)))
mnie tam jeszcze z czyms innym sie kojarzy... ale to po 22.00 :-)))
Natala jak to Twoje dziecię szybko wszystko robi
a od kiedy z niego pije ???
uba już mobilny sporo czasu więc sie zaczęło przestawianie miski z jedzeniem bo Kuba bardzo lubi kotu podjadać kocie chrupki. Dzisiaj mężu zamontował w końcu bramkę przy kuchni więc kot w końcu spokojnie się naje
A Krasnal zaczął gibonować :DD Czyli do raczkowania już niedaleko, co? Oj, biedny kot...
Czy to normalne?