Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak chronisz Kubusia przed zawartością kociej kuwety?
Czy wasze dzieci w wieku 5 miesiecy rwaly sie do jedzienia tak jak moj????
Wyciaga rece i caly sie trzesie jak mu dam cos polizac
- chyba powinam sie leczyc - hi hi
.
[/url]
moja tak dlatego w wieku 5,5 msca już dostawała chleb z masłem a mając 6 miesięcy wcinała naleśniki z dżemem i inne rzeczy, których wg schematów jej absolutnie nie było wolno

wlasnie wczesniej zadalam pytanie kiedy daliscie dziecku pierwszy raz skorki od chleba... nie uzyskalam odpowiedzi...

teorka a ninka ja mielila czy jadla???

[/url]

Babcia uparcie twierdzi, że NIET

Czy po szczepieniu można dziecko kapać? Babcia uparcie twierdzi, że NIET a ja się zastanawiam czy to zabobon czy jestem jakaś niedouczonayyy pierwsze słyszę, że nie wolno... (chyba, że ja jakaś głupia jestem) :P
ja dawałam sokoliki czy inne dla dzieci
że mogą być na maksa obżarte, mogły jeść 15 minut wcześniej ale jak przychodzi tatuś i zaczyna jeść obiad to jest wiszenie u nogi i histerie ?
Póki co najlepsze, jeśli chodzi o skład są Parówki z szynki.
Taaaa, mój mąż nieraz zrozpaczony woła znad talerza,że Wojtek zjadł więcej niż on sam...

j a Wasze dzieci [te już jedzące inne rzeczy] też tak mają jak Nina ?
że mogą być na maksa obżarte, mogły jeść 15 minut wcześniej ale jak przychodzi tatuś i zaczyna jeść obiad to jest wiszenie u nogi i histerie ?
ej a Wasze dzieci [te już jedzące inne rzeczy] też tak mają jak Nina ?
) nie mogłam nic zjeść, bo Ewunia od razu chciała jeść ze mną. I oczywiście nieważne, ze akurat tego co jem nie lubi
Ale dzięki temu z naszego domu zniknęły ciasteczka, czekoladki, itp, itd. 

[/url]
Ja mam taki system- ok 14stej dzieciaki jedzą zupę, ok 18stej jak mąż wraca z pracy jedzą drugie danie/ciepłą kolację.

Moje dziecko pełza

rośnie konkurencja dla Paulinki od Natali ?
bo faktycznie szybko zaczyna
Tylko z maty schodzi ...