Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak chronisz Kubusia przed zawartością kociej kuwety?
Czy wasze dzieci w wieku 5 miesiecy rwaly sie do jedzienia tak jak moj????
Wyciaga rece i caly sie trzesie jak mu dam cos polizac
moja tak dlatego w wieku 5,5 msca już dostawała chleb z masłem a mając 6 miesięcy wcinała naleśniki z dżemem i inne rzeczy, których wg schematów jej absolutnie nie było wolno
wlasnie wczesniej zadalam pytanie kiedy daliscie dziecku pierwszy raz skorki od chleba... nie uzyskalam odpowiedzi...
teorka a ninka ja mielila czy jadla???
Babcia uparcie twierdzi, że NIET
yyy pierwsze słyszę, że nie wolno... (chyba, że ja jakaś głupia jestem) :P Czy po szczepieniu można dziecko kapać? Babcia uparcie twierdzi, że NIET a ja się zastanawiam czy to zabobon czy jestem jakaś niedouczona
ja dawałam sokoliki czy inne dla dzieci
że mogą być na maksa obżarte, mogły jeść 15 minut wcześniej ale jak przychodzi tatuś i zaczyna jeść obiad to jest wiszenie u nogi i histerie ?
Póki co najlepsze, jeśli chodzi o skład są Parówki z szynki.
Taaaa, mój mąż nieraz zrozpaczony woła znad talerza,że Wojtek zjadł więcej niż on sam...
j a Wasze dzieci [te już jedzące inne rzeczy] też tak mają jak Nina ?
że mogą być na maksa obżarte, mogły jeść 15 minut wcześniej ale jak przychodzi tatuś i zaczyna jeść obiad to jest wiszenie u nogi i histerie ?
ej a Wasze dzieci [te już jedzące inne rzeczy] też tak mają jak Nina ?
Ja mam taki system- ok 14stej dzieciaki jedzą zupę, ok 18stej jak mąż wraca z pracy jedzą drugie danie/ciepłą kolację.
Moje dziecko pełza
rośnie konkurencja dla Paulinki od Natali ?
bo faktycznie szybko zaczyna