Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
rumba, a babydream jaką mają cenę w stosunku do dady?
Pampersy miałam tylko newborny i odparzały, więc więcej nie kupiłam.
Wątpię, żeby papmersy odparzały
nikkitaa uwazaj z zapasami... ja chcialam zaoszczedzic kupilam wiecej a wyszlo tak ze sprezentowalam 2 wielkie paczki pieluch...
Zuzia strasznie wierci się/rzuca się/próbuje odwrócić się na brzuszek przez sen, przez co się wybudza
Wątpię, żeby papmersy odparzały
Jak Antosia była malutka dostała od Cioci z UK pampersa 0 i były superaśne! potem moja ciotka kupiła nam w UK Tescowate dla wcześniaka i no rewelacja! lepsze niż nasze polskie pampersa - podczas gdy tescowe polskie uczuliły Tosie błyskiem (założyłam na zdrową skórę a po 3ch godzinach była w krostach!) A wiecie co? Jak kupuję Pampersy w UK to one w ogóle nie pachną. A jak kupowałam w Polsce (New Baby i Active Fit) to później aż Kuba cały pachniał tymi pieluchami... Niby ta sama firma a pieluchy zupełnie inn
Dla mnie też pampki to jedna wielka pomyłka...
próbuje odwrócić się na brzuszek przez sen, przez co się wybudza...nie mam pojęcia jak jej (i sobie) pomóc...
Zuzia strasznie wierci się/rzuca się/próbuje odwrócić się na brzuszek
ale potem za pomysłem koleżanki Ani obstawiłam ją różnymi "blokami
Czy Wasze maluchy śpią pod przykryciem?
kuzwa on cieszy z niczego... czasami zastanawiam sie czy on widzi ufoludki, duchy czy ki piernik :-))))
ale, każde dziecko jest inne, ponoć KRASNAL to straszny zmarzluch
no i sto lat dla krasnala ja nie mogę uwierzyć że nasze maluchy mają po 7 miesięcy!
Azja nie obraź się, ale co to w ogóle za zdanie. O żadnych pieluchach nie da się w ten sposób powiedzieć, bo jedne jakąś pupę odparzą, a te same inną już nie, więc trochę to takie gadanie jak z targowiska ;) To, że nie odparzyły tyłka Twojego malucha to inna sprawa, nie da się wszystkiego przecież w ten sposób uogólniać. No i btw pampersy (jak używałam w nocy) od razu Nadii zrobiły pawianią pupę i szybko się z nimi rozstałyśmy. Ja na odparzone tyłki już zawsze będę polecać wielorazówki, tak o :)
A czy ma ktoś tak, że dziecko śmieje się jakby jęczalo/kasłało?
moje dziecko się nie śmieje to chociaż obcego posłucham
więc tu jej zrolowałam kołdrę i zrobił sie taki spory wałek, teraz się do niego przytula z drugiej strony zrolowałam kocyk, też się czasem przytula