Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
CELOWO trącała zabawkę wydającą dźwięk i się z tego śmiała! To już na takie cuda czas
Przy dwójkach już widać różnicę, jedynki rzeczywiście nie powalają ceną, ale już dwójki za 78 sztuk 28 zeta kosztują... wychodza tylko o pare groszy taniej niz pampersy
Przy dwójkach już widać różnicę, jedynki rzeczywiście nie powalają ceną, ale już dwójki za 78 sztuk 28 zeta kosztują...
dziecko po 3 miesiącu już BEZWZGLĘDNIE powinno jeść papki - jabłuszko i marchewkę
no i dodam że grzecznie na przewijaku leży, moja nawet sekundy tak już nei uleży...
ale już np na łóżku czy dywanie nie ma szans jej pieluchy zmienić
więc to jakaś magia przewijaka chyba [dobrze, że mamy 80 cm bo jeszcze się chwilę na nim zmieści]
Co jeszcze podawać prawie 5 miesięcznemu dziecku na mm? Woda? Jaka? Soczki? I jeszcze raz powtórzę pytanie. JAK PRZYGOTOWUJECIE MM?
TEORKA: a moja panna dalej położona leży grzecznie jak noworodek tira rira
moja też
Za to Krzyś chyba niedługo stanie na głowie na przewijaku
--
a moja panna dalej położona na przewijaku leży grzecznie jak noworodek tira rira
moja też
niestety nie pociesze Cie- u nas tak się zaczynały kolki .... Mam do was na wstępie pytanie, jak to jest z tymi kolkami?!?!? Mój mały (3 tygodnie) ma takie akcje że mi się pręży na cycku, stęka, podkurcza nogi, łapie cycka puszcza, jest nerwowy czy to mogą być objawy kolki?? Bo pediatra stwierdziła że tak i żeby mu krople Delicol dawać albo koper włoski. Tyle że on za bardzo przy tym nie płacze, tzn krzyknie sobie ale bez płaczu a z tym mi się kojarzy kolka. I teraz nie wiem dawać mu krople, czy może samej pić koper włoski? Czy to kolka czy nie? Nie bardzo mam kogo spytać bo ta nasza pediatra to niezbyt ogarnięta mi się wydaje Jakie sa wasze daswiadczenia w tym temacie?
niestety nie pociesze Cie- u nas tak się zaczynały kolki ....
Ważymy całe 8600 i jesteśmy dugie na 66 cm.;)
ceri ale ewa polozna na przewijaku lezy? bo moje tez grzecznie leza od zawsze przy przewijaniu ale przewijak dawno poszedl w odstawke, bo sie nie miescily juz :]
dziewczyny a tak w ogóle to moja Julia nie ma jeszcze żadnego zęba a w sobotę skończy 8 miesięcy...