Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny, a ona nie próbuje przypadkiem dźwigać głowy?
chyba na dźwiganie główki to jeszcze za wcześnie.
penny a nagraj film jak leci na bok i jak ją podnosisz bo z opisu to faktycznie brzmi jak dźwiganie głowy i czy ja wiem czy to za wcześnie w końcu dziecko powinno stabilnie trzymać głowę w wieku 3mc czyli nasz prawie już a i przy próbie trakcji ta głowa już powinna być bardziej stabilna.
Łucja pierwsze próby miała w połowie 2 mies i wzmożonego napięcia nie stwierdzono:)
penny jakie wczesnie!
Cora Ci zaczyna doroslec! Przeciez nie bedzie wiecznie nalesnikiem?
Czy 3 dni intensywnego slinienia sie
są specjalne żele do dziąsełek
Sama już nie wiem, nie wiem jak mu pomóc
Ważymy całe 8600 i jesteśmy dugie na 66 cm.;)
ziewczyny a tak w ogóle to moja Julia nie ma jeszcze żadnego zęba a w sobotę skończy 8 miesięcy...
i nad ranem Hania dostała temperatury 38 st.
Niepokoi nas sluz w kupce:( ktory mimo ze nie jem prawie nabialu i Dominik dostaje biogaje nie znika:(
Zdecydowalam sie jednak na pentaxin.
i jak czytam mame miesieczniaka czy dwumiesieczniaka ktora sie chwali ze jej dziecko przespalo noc to sobie mysle: ciesz sie kobieto bo to mu na bank minie.
i jak czytam mame miesieczniaka czy dwumiesieczniaka ktora sie chwali ze jej dziecko przespalo noc to sobie mysle: ciesz sie kobieto bo to mu na bank minie
Lecia, jak było u Ciebie przed wyjściem zębów?
Miki przykładowo od dawna przesypia 12-13 godzin w nocy (oczywiście bez pobudek), a w dzień dodatkowo jeszcze godzinkę - dwie (zależy czy wstanie o 7, czy o 9). Ja tam się nastawiam na to, że mu się to jednak nie zmieni
Czy myslicie ze "TAKIE":http://bobas.pl/pl/p/Dragonki-z-ABS-Bobas-Chroscina/8696 buciki to dobry pomysl ? Ktoras moze miala takie dla swojego malucha? Bo to takie chyba jak skarpetki tylko podeszwa jest trwadsza i anyposlizgowa...