Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na posiew zawsze pobiera sie do pojemnika, dziecko musi byc podmyte i mocz musi byc z srodkowego strumienia.
kurde, nie ma tego postu.
Dziewczyny są NIE DO ZNIESIENIA… Ciągle płacz o nic, normalnie mam ich znów dość. Już się zaczęłam zastanawiać, czy przypadkiem nie są chore, ale temperatury nie mają, więc chyba nie.
Jak tak Was czytam o tych nockach nieprzespanych przy ząbkowaniu to się podłamuję
My mieliśmy szczepienie 6 w 1 , rota i pneumokoki.
zreszta jak uzywa sie woreczkow to zawsze bakterie wychodza.
Jak tak Was czytam o tych nockach nieprzespanych przy ząbkowaniu to się podłamuję
Eee, nasz nadal tak zasypia Ale tylko wieczorem, a w dzień śpi na spacerach...
Dziewczyny co stosowałyście na ciemieniuchę? Chyba nas ta zaraza dopada , póki co nie wygląda najgorzej. Położna radziła nam oliwkę na noc i na główkę czapeczka. Skuteczna taka terapia? A może krem czy olejek jakiś? Poradźcie.
Traktuje mnie jak smoczek!
w takim razie łączę się z Wami w bólu
Dziewczyny co stosowałyście na ciemieniuchę?
ja przy jednej czasami w nocy chcę się na Księżyc wystrzelić
Powiedzcie mi, czy to możliwe że od 11 dnia po porodzie schodzi mi tylko podbity krwią śluz? Zaczynam się martwić. W poniedziałek mam wizytę u położnej, to się zapytam, ale co Wy o tym sądzicie? Miałyście tak? Poród SN.
ej nie gadaj Teo, Twoja Nina raczej z tych dzieci ci tylko od czasu do czasu zarywaja nocke, np jak jej zeby dokuczaja a jak zeby wyjda to masz zlote dziecko co Ci przesypia cale noce..
bo jak na razie Ninka daje mi w kosć
One nawet nie płaczą, tylko spać coś nie mogą, a Patka zasypia na mnie, a jak Ją odkładam to łóżeczko parzy..
Na ciemieniuchę polecam Emolium.
A w jakiej postaci? Bo my małą kąpiemy w emulsji i główkę przy okazji też przemywam, mam też krem emolium.