Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]

[/url]
Nessie, to Krasnal i Diego identiko śpią (a raczej nie śpią), tylko w innych porach nocnych. Jest 19 i on już zaczyna ziewać i przymykać oczka...

Dziewczyny - w czm u Was na chrzciny wystąpił tatuś? W garniturze czy jakiś innym eleganckim stroju?.
My co prawda nie chrzcimy, ale na wszystkich chrzcinach jakie widziałam to tatusiowie byli w garniturach.--
w garniturze

Fragile jak u ciebie nocka??
Diego mi pospal (tak jak sie spodziewalam) do 3.30. ale wyjatkowo potem dospal jeszcze 2h takze zle nie ma !!!! :D
o ja mam jak w raju
 Martynka śpi po 2 godz a po 3 to już co 1 godz i co pół się budzi... a czas "snu" wypełniony jest takim stękaniem, chrumkaniem itp, że nie ma mowy aby spać 
 jeszcze trochę i się chyba wyprowadzę 
Ona ma już półtora miesiąca, już chyba powinna być bardziej "mobilna"?
Ja bym powiedziała "tylko" 1,5 miesiąca... Ul_cia, to jest jeszcze maleństwo, daj jej trochę czasu. Ja z Krasnalem nigdzie dalej nie chodziłam chyba przez 3 miesiące - po prostu źle znosił hałas, źle znosił światło (oprócz słońca), ludzi... Po prostu mu to nie pasowało. No i trudno, ja sobie chodziłam w wyludnione miejsca, za to teraz sobie odbijamy, bo najfajniejszym miejscem dla Krasnala jest centrum handlowe i sklep z papużkami :D
 pannę to sobie myślę, że ona juz jest "prawie dorosła" 

le jeden warunek był: musiała podziwiać nowości z pozycji pionowej u mamy na rękach bo na wznak w wózku się jakby bała przytłaczającego ją otoczenia i tak czy siak był ryk
 Ale w sumie nic w tym dziwnego, ostatnio na wizycie szczepionkowej pani doktor powiedziała, że strasznie wysoki chłopczyk. No wysoki. Długi, wysoki, wsio ryba. Co do wózka to nie ma bata, żeby tam śpiworek włożyć i nie ma bata, żeby wózek przykryć jak wieje tą nakładką na gondolę. Tzn. przykrywam, a ten nogami w nakładkę i nakładka ląduje na ziemi... A przymierzyliśmy spacerówkę i jakaś dziwna taka... Dziko mi się tak będzie z nim chodziło, gondolka fajniejsza była :( I te pasy...
      Ulcia- to popuśc sobie i małej gumkę :)A wyrzuty sumienia sa zupełnie niepotrzebne- przeciez wiadomo, że kazda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka :)--
 bo już się bałam, że ta moja Gwiazda taka rozmazana i ciągle niezadowolona jest i zastanawiałam się po kim, bo przecież nie po takiej fajnej mamusi 
      zastanawiałam się po kim, bo przecież nie po takiej fajnej mamusi

] a na ekspansje towarzyskie przyjdzie czas jak będzie większa

] trzeba popuścić gumkę i po prostu przeczekać 

tymczasem tak jak Szczypta rzecze [a ona mądra kobita jest

a z tym sluzem to juz nie wiem co robic w sumie nie ma go duzo ale nadal jest:(
. Jakiś czas temu zaliczyła już wizytę w kawiarni (co prawda bardzo spokojnej i pustej, tylko ja z koleżanka z maluchem), zaliczyła eskpresową wizytę w tesco - przespała, obiad w knajpce - przespała. Wieczorami tylko czasami brzuszek ją męczy i wtedy płacze, a w zasadzie krzyczy 
. 
[/url
) do 2 w nocy!!!