Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nessie, to Krasnal i Diego identiko śpią (a raczej nie śpią), tylko w innych porach nocnych. Jest 19 i on już zaczyna ziewać i przymykać oczka...
Dziewczyny - w czm u Was na chrzciny wystąpił tatuś? W garniturze czy jakiś innym eleganckim stroju?.
My co prawda nie chrzcimy, ale na wszystkich chrzcinach jakie widziałam to tatusiowie byli w garniturach.--
w garniturze
Fragile jak u ciebie nocka??
Diego mi pospal (tak jak sie spodziewalam) do 3.30. ale wyjatkowo potem dospal jeszcze 2h takze zle nie ma !!!! :D
o ja mam jak w raju
Ona ma już półtora miesiąca, już chyba powinna być bardziej "mobilna"?
Ja bym powiedziała "tylko" 1,5 miesiąca... Ul_cia, to jest jeszcze maleństwo, daj jej trochę czasu. Ja z Krasnalem nigdzie dalej nie chodziłam chyba przez 3 miesiące - po prostu źle znosił hałas, źle znosił światło (oprócz słońca), ludzi... Po prostu mu to nie pasowało. No i trudno, ja sobie chodziłam w wyludnione miejsca, za to teraz sobie odbijamy, bo najfajniejszym miejscem dla Krasnala jest centrum handlowe i sklep z papużkami :D
le jeden warunek był: musiała podziwiać nowości z pozycji pionowej u mamy na rękach bo na wznak w wózku się jakby bała przytłaczającego ją otoczenia i tak czy siak był ryk
Ulcia- to popuśc sobie i małej gumkę :)A wyrzuty sumienia sa zupełnie niepotrzebne- przeciez wiadomo, że kazda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka :)--
zastanawiałam się po kim, bo przecież nie po takiej fajnej mamusi
tymczasem tak jak Szczypta rzecze [a ona mądra kobita jest
a z tym sluzem to juz nie wiem co robic w sumie nie ma go duzo ale nadal jest:(