Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
żeby mi je na 2h zabrała na Spacer, dzięki temu miałam 2h snu, czyli łącznie 4,5h na 3 doby!
? Jak zaczną ząbkować to już w ogóle oszalejesz.. Ja dzisiaj w nocy myślałam,że kur*** dostanę
Kiedy dzieci zaczynają spać więcej w nocy niż w dzień?
potem daje jej nawet o 19 do 19-30 się zdrzemnąć kąpanie zabawa jedzenie i o 21 lulu boje się wcześniej bo nie chcę dnia zaczynać o 4 rano!!!
--
Czytajac ze nie przewijacie swoich dzieci w nocy jestem w szoku troszke, ja to nie moge sobie na to pozwolic aby tylko nakarmic Dominika bo on w kazdej pieluszce ma kupe albo kleksa, takze co 2 h przewijanie potem karmienie i spanie...przyzwyczailam sie ze na noc przygotowuje 5,6 pampersow zaniedlugo z torbami pojdziemy tyle panmpersow u nas idzie...
Czytajac ze nie przewijacie swoich dzieci w nocy jestem w szoku troszke, ja to nie moge sobie na to pozwolic aby tylko nakarmic Dominika bo on w kazdej pieluszce ma kupe albo kleksa, takze co 2 h przewijanie potem karmienie i spanie...przyzwyczailam sie ze na noc przygotowuje 5,6 pampersow zaniedlugo z torbami pojdziemy tyle panmpersow u nas idzie...--
Z fajnych rzeczy to zamowilam mate edukacyjna i jak na razie ciesze jakby to byl prezent dla mnie a zapewne
bo ja przewijam raz
Czytajac ze nie przewijacie swoich dzieci w nocy jestem w szoku troszke, ja to nie moge sobie na to pozwolic aby tylko nakarmic Dominika bo on w kazdej pieluszce ma kupe albo kleksa
Dzis rano poszlam tylko do kibla (zostawiajac diego na macie) gdy wrocilam.... dziecko mi podloge lizalo :D
Żegnaj leżenie na macie
The fragile krec go, krec go! Pokaz, pokaz!!!! A siedzi juz sam??? Bo chyba nie siedzial czy cos pomieszalam???
teraz jak raczkuje to wszystko jest bardziej ciekawe,a mata bee.
wescie go od tylu
Wiesz co jest u nas najciekawsze? Kot. I tego nic nie pobije. Mały za kotem zaczął tak raczkować.
Żegnaj leżenie na macie
Tzn. z podparciem siedzi, ale tak sam z siebie to nie. Widocznie sobie taką drogę wybrał
moja zaczęła sama siadać całkiem neidawno, ale ona wciąż nei raczkuje, pięknie się czołga, ale zamiast raczkowania ona chce chodzić...
ale mnie chodzilo czy krasnal siedzi jak sie go posadzi
teraz ma 10miechow dalej sama nie potrafi sobie usiasc ale posadzona siedzii sie bawi ...
pytam bo kuzynka Diego w wielku 6miesiecy sama juz ladnie siedziala...
Czasem jest tak, że jeśli coś się robi za dziecko- czy np je sadza