Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny, od kiedy używałyście dla maluchów maty edukacyjnej? Zamierzam kupić, ale nie wiem czy już?
Tez mam w planach kupno karuzeli do lozeczka ale ceny mnie powalaja i pewnie skonczy sie na tej za 40 zl bo wkoncu to tylko na chwile....zaraz sie znudzi zapewne.
Ulcia ja juz wyskoczylam z mata ale mlodego jeszcze nie bede dawac bo po co? lezec i gapic sie w sufit moze wszedzie, maty do tego nie potrzeba
TEORKA tzn, ze Twoja tak nie robila?????
A tak wogole to myslicie, ze powinnam zaczac mu juz wprowadzac cus? Skoro on taki chetny?
Chloe zobacz na galerii dzieci wstawilam tam filmik jak sie Diego rwie do jedzenia...
Problemu z tym nie bedzie ... czekam az mi porzadnie usiadzie!
no albo dawaj mu papki teraz a potem BLW [czyli takie podejscie mniej restrykcyjne do BLW bo zwolenniczki takie wiesz na maksa to nie uznają karmienia łyżeczką, papek itd]
pomemla,pomemla,wypluje(tak na poczatku BLW jest,ze dziecko wypluwa ;))
a moze jak jecie obiad sprobuj czy sam bedzie bral Ci z talerza cos?wiesz dla sproby,ale trzymaj go zupelnie w pionie co nie
karuzelka wcale się nei musi znudzić, ja na dole przy łóżeczku turystycznym mam taką fajną przenośną, którą zabieramy ze sobą na każdy wyjazd i instalujemy gdzie mała śpi, a ona jest przyzwyczajona do tej muzyczki i może nawet lepiej się czuje, jak ta karuzelka jest z nią, zawsze to coś co już zna w nowym miejscu
na górze mam taką z projektorem, musiałam pościągać zwierzątka, bo łapała i ciągnęła, a teraz leżą sobie z nią w łóżeczku, czasem któreś pociućka, ale przed snem włączam projektor i szum morza, w ten sposób nie usypia w zupełnych ciemnościach czy ciszy, ale muzyka to i tak osobny temat....
ulia ma 2 zęby!!! dopiero co się żaliłam a tu prosze niespodzianka i to podwójna!!!
dziewczyny, od kiedy używałyście dla maluchów maty edukacyjnej? Zamierzam kupić, ale nie wiem czy już?
Jak to się dzieje
Madzia - wszystkiego naj naj naj najlepszego dla Mery z okazji roczku Pociechy z rodziców
Kiedy Tami napisała,że urodziłaś to pomyślałam sobie(oprócz oczywiście tego,wszystkiego, co powinnam sobie pomyśleć)- kurcze, ona(w sensie Ty) kupiła sobie 30 jednorazowych majtek do szpitala...;)
dziewczyny mam pytanie moja bratanica ma ROK i w pt zauważyłam że Julka ma jakieś dziwne kciuki tzn ma przykurcz i jednego i drugiego nie da się ich wyprostować no załamałam się nie śpię już 3noce.
a ze tak zapytam ... a jak on ugryzie kawalek tej skorki? qrde nie zostanie mu ona w gardle? bo on raczej nie wyplowa ...
jezu BWL to szkola przetrwania dla rodzicow :)
a 2 pytanie to w jakim kraju (oprócz Francji właśnie) dostaje się darmową rehabilitację po porodzie? wiecie coś może, nessie psycho, wielgosz i inne niemieszkające w Polsce wiecie coś na ten temat?
--