Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hahaha ktoś jeszcze chętny?!
upiecz w piekarniku dla dzidzi () i mnie !!
A ja walczę z wyjałowieniem organizmu - tak myślę, ze to to... bo moja twarz zaczyna przypominać twarz staruszki - skóra sucha, az ciągnie nawet po posmarowniu extra nawilżającym kremem... poza tym jakies nierówności na całej twarzy oraz ZMARCHy pod oczami takie, ze aż mój mąż zaczął dopytywac się co mi sie stało a wiecie jacy mężczyźni sa spostrzegawczy ... więc jest naprawde nieciekawie... Zamówiłam dzisiaj spirulinę i jakiś Emolient na te buzię oraz milion maseczek ;-) Będę się smarowała i smarowała - oczywiście jak mi dziecko pozwoli --
pograj se na kompie ??
jaja sobie robisz co nie Kasia ?
Groźne bakterie w płynach do kąpieli Babydreamto tak ku przestrodze!
W tych powtórzonych badaniach?
Osz kurde... mam ten płyn z felernej partii, na szczęście ani razu Gosi w nim nie kąpałam
Gosia się nie wykąpie w tym świństwie
a on strasznie rwie sie do jedzenia, az sie trzesie jak Diego.
aleMaly siedzi posadzony z oparciem w krzeselku do karmienia nie?skoro go karmisz papkami? wiec roznie dobrze moze normalne jedzenie jesc
Jak Krzyś próbował utrzymać się na czworakach, to tamten już stawał i przymierzał się do chodzenia przy meblach. I teraz jest dokładnie na tym samym etapie, dalej próbuje chodzić przy meblach. Była między nimi przepaść, obecnie Krzyś wydaje się sprawniejszy.
Ma 5 miesięcy (niby korygowane 4 miesiące) i nie obrócił się, chociaż zaczął trenować obroty jakieś miesiąc temu (obrót en block)
czy one faktycznie tą lepsze od pudełka po lodach i drewnianej łyżce ( obecnie ulubiona zabawka Luśki)?!
czy dzidziuś sam ćwiczy i "wie",