Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny wiem, że temat puzzli był poruszany wiele razy, ale jakoś nie przyswoiłam tego jaką firmę polecacie :/? Przepraszam, że kolejny raz wracam do tego tematu, ale mam nadzieję, że ktoś się nade mną zlituje i mi podpowie ;)--
A wiesz, że jak weszłam na wątek Starszakowy to od razu o tym pomyślałam? że TEO nas tu zostawi
U nas dziś nie lekko mały sie drze strasznie bo nie może sobie sie wyprykać:( a ja razem z nim:( szkoda mi Go i nie umie mu już inaczej pomóc;(
a no to uff bo już myślałam, że tyle słoików kupujesz
tzn nie żebym Ci do portfela zaglądała co nie ? ale w sensie, że mi by było szkoda a dziecku memu nie żałuję
Polecam robienie słoiczków z owocami samemu: 5 zł 1 kg jabłek w slepie eco - gotujemy na parze bądz w paroważe aż będą miekkie, potem miksujemy z wodą i wsadzamy do słoika i gotujemy ok. 40 min i odstswiamy do góry dupką a potem do lodówy.
Haha, nieee, ale mówię "słoiczki", bo ilościowo je dokładnie tyle, co się mieści w małym słoiczku gerbera (do starych "zużytych" mu wrzuciłam zupki i pomroziłam :DD)
ona na obiad je taką dużą porcję jak słoik i po niej jest głodna za 2h;/ a mleko trzyma nawet 4
Zmieniliśmy przychodnię, bo w poprzedniej podczas szczepienia dziecko miało leżeć na przewijaku, mama trzymać nóżkę i dziecko i wbijały się na "chama". A w tej nowej pielęgniarka powiedziała, że najlepszym sposobem, żeby taki maluch nie zauważył nawet, że jest szczepiony jest wkłucie jak dziecko jest na piersi
a u nas mówiły,zeby nie karmić podczas szczepienia bo dziecko moze sie zakrztusić i wtedy juz jest poiważniejszy problem niz sam płacz :/
Co prawda ona mi Krasnala ułożyła (tzn. na siedząco), może z tego powodu?
A tu bez pośpiechu, powolutku, delikatnie. Aż w szoku byłam, że tak można...
w jednym gabinecie lekarz bada dziecko, potem się go ubiera, a potem znowu do zabiegowego i się malucha do szczepienia rozbiera