Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co zrobić żeby tego smoka jakoś przykleić do malucha żeby nie wypadał non stop?
madzinka83 a jak podajesz te kropelki sab simplex?
a jak podajesz te kropelki sab simplex?
--
Jakby jakaś mama starszego "cyckozwisa" mi powiedziała, że to przechodzi około roku czy coś to może by łatwiej mi było, że to już nie na "wieki wieków amen"
Jakby jakaś mama starszego "cyckozwisa" mi powiedziała, że to przechodzi około roku czy coś to może by łatwiej mi było, że to już nie na "wieki wieków amen",
Żeby on wisiał i puszczał to bym jeszcze wytrzymała, ale leżę całą noc w jednej pozycji, bo pierś wypada z dzioba = histeria. Smoczka go już nie nauczymy, gryzie go bokiem, nie wie co z nim robić, a w nocy na sam smak dostaje histerii...
A jak mu szybko dałam cyca, to tak mi rączkami mocno złapał, że przez kilka dni siniaki miałam.
A ręce Ci nie drętwiały? Bo to u mnie non stop. I boję się jeszcze, że mały z łóżka spadnie jak leży od zewnętrznej strony...
Ale może jakaś barierka doczepiana do łóżka?
Aż którego razu patrzę, a ten wsadził go sobie do dzioba ( bo trafia bezbłędnie ) trzyma, aż paluszki zbielały i ssie na potęgę
Ale wiesz- jak to chodzi dalej o bliskość mamy, to kurde no... dalej nie pozostaje Ci nic innego niż czekać, aż inne cycki wydadzą się mu fajniejsze niż Twoje
Popytaj dokładnie Anetki, pamiętam, że ona miała jakiś super pomysł przy Janku, w sensie taki niebrutalny i z dużym szacunkiem dla malucha
A jak przez 3 miechy się mały nie nauczył, że smoczek to nie grzechotka to raczej już nic z tego nie będzie...
Zuzia bardzo lubi mieć przy buzi pieluszkę tetrową, ale jak już zaśnie, to jej zabieram, bo się boję, że się udusi...
odzwyczaję od piersi, a potem będę musiała odzwyczajać od smoka...
Winnica, a nie możesz kołderki podsunąć pod materac? My tak mamy (chociaż mały tak kombinuje, że śpi NA kołdrze). I jest jej tylko tyle, żeby go przykryć do pach, nie więcej...
moze spiworek zamiast kolderki?
Diego od kad skonczyl 2miesiace spi TYLKO na brzuchu