Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanko..wprowadzam po malutku do diety Zuzi stałe pokarmy...po ilu godzinach spożytego pokarmu może wystąpić niepożądana reakcja?--
.mam wrażenie, że to brzuszek, bo się prężyła...
zjadła nowość o godzinie 17
to sie z maluchami wychodzi na spacerek
Lusia ma katar, więc chyba dzis się wstrzymam
a ja kupowalam w uk w aptece sterimar
My z Pchłą wylądowaliśmy na pogotowiu...z minuty na minutę robiła się coraz słabsza, pokładała się...no i zaczynała koncertować Okazało się, że ma ostre zapalenie górnych dróg oddechowych! Więc być może wczorajsza nocka to przez ból gardełka...co nie zmienia faktu, że i tak się wstrzymam z podawaniem stałych posiłków...
głupia ja...
przede wszystkim odciąganie cały czas non stop, jak najwięcej na brzuchu lub w pionie, zalezy jakie dzieckoinhalacje ale najlepiej rano czy w południeja na noc psikałam otrivinem choć to dla większych dzieci ale po jendym psiknięciu i mała mi przesypiała cała nocprzyklejałam plasterek aromactive ale dalej gdzies nad łóżeczkiem ponad pól metra nad głowąmaść majerankowa na nosek cały dzieńco tma jeszcze...???
mega katar to pediatra zaleciła, żeby solą psikać i adpiratorkiem i ewentualnie kropelki homeopatyczne( ja dodałam jej maść majrankową) .
Chcieliśmy zrobić Hani inhalacje ewentualnie nasnarować PulmeksBaby(nie wiem czy dobrze pisze) ale nie dostaliśmy zgody- za mała.
lekarki mówiły żeby tylko przez 3 dni odciągać
kilka kropelek na chusteczke i położę gdzies kolo lóżeczka, nie za blisko. Chyba nie zaszkodzi, nie?
Moja kluska bije dziś rekordy w częstotliwości jedzenia. Właśnie obliczyłam,że karmię ją 10 raz od rana
czy jak same mamy katar to tylko przez 3 dni możemy smarkać, czy do momentu jak nam nic nie zalega.:)