Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

gratki dla Krasnalka:)
znam takiego co ma prawi 40 lat i dalej z suszarką zasypia. Jego żona mówiła, że musi w nocy wyłączać, więc wiesz;) /Dziewczyny, czy to normalne - Hania dziś przy zasypianiu wydaje takie odgłosy jakby się dusiła i nie mogła złapać oddechu?.

[/url]
No co Ty? Nie mieścił się?
Kurcze mój Kuba zaczął jeść to przestał spać (nessie widzisz tu jakąś zależność;?)
Ja bym chciała żeby mój Kuba przez zimę pojeździł w gondoli , dlatego wzięłam tą największą, a on skubany chudy, a długi i już niewiele nam zostało...no mam nadzieję, że go jakoś wcisnę;P
To jest dyszenie bardziej.
Przedtem nauczyła się mruczeć.
to teraz patrzeć jak będzie coraz pewniej raczkował

Wstał, zaświergolił i siada. Już drugą godzinę, ciekawa jestem kiedy padnie

No i zapamiętale próbuje z tym przewrotem na brzuch, a złości się przy tym jakby o złote majty grała czy cuś 

w gondoli bała bym się ją zostawić po skończonym 5 miesiącu tak się przekręcała i wierciła że by mogła wyleźć
yślę że tak krasnal nie da się szybko zbałamucić ale próbujcie aż się przyzwyczai bo od razu z cycka na wodę to on nie przeskoczy
Moja się budzi ok. 1-2 i ok. 4. Później dopiero ok. 7 i wtedy już wstajemy.

i to mnie dołowało najbardziej w domu ryk zero odpoczynku i myślałam że spacery będą ukojeniem dla nas obu oj jak się myliłam płakałam razem z nią ale ja z nerwów a ona z widzimisię:D

. Gosiak wieczorem nam takiego pawia puścił, dwa razy poszły serie, pościel dwa razy przebierana, Gosiak przebierany
, wystraszyła mnie okropnie, nie wiedziałam, że tyle mleczka może mieć w brzuszku (a ciągle marudzę, że za krótko ssie
). Dziewczyny wasze dzieciaki też tak chlustały? Pamiętam chyba, że Penny pisała coś o tym...
[/url
Dzisiaj Oli przespała CAŁĄ NOC beż żadnej pobudki 
I wstała o 7.30 
A kiedy Wasze dzieci zaczęły sie do Was pierwszy raz uśmiechać..?
Jak dziecko ma kilka tygodni to raczej jest to nie świadome.
- właśnie patrzy sie na foranki i sie " dusi"
[/url]