Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio na Prodówce na TLC była rodząca, która ssała dalej kciuka żeby się wyciszyć
ona Ci do tej pory nigdy czterech godzin nie przespała za jednym zamachem ?
no może musiała odreagować albo co ?
ona Ci do tej pory nigdy czterech godzin nie przespała za jednym zamachem ?
Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy spała mi dłużej niż 4 h za jednym zamachem a od ok.7tyg.tak jak wcześniej pisałam...o 4h snu nawet nie marzę
tzn ze tak sie potrafia na maksa od siebie noworodki/niemowleta roznic....
kurcze czasami jak tu Was czytam to dochodze do wniosku, ze moja Nina byla (i w sumie jest) idealnym dzieckiem....
od samego poczatku jadla w dzien cycka co 3 godziny, posilek trwal 5-7 minut i koniec a w nocy po 6-7 godzin spala (majac tydzien!!)
a teraz jest jeszcze lepiej...
kurcze ciekawe czemu to tak jest co nie?
tzn ze tak sie potrafia na maksa od siebie noworodki/niemowleta roznic....
Melduję, że u nas też łanda noc. "Tylko" trzy budzenia na pierś, ale wszystkie bez płaczu, tylko klasyczne machanie głową, znaczące dajcie jeść. Spała do 8.oo :). W związku z czym wszyscy jesteśmy bardzo wypoczęci i postanowiliśmy uderzyć w wyższe góry. Piękna jest jesień w Bieszczadach, kolory jak z kosmosu. Nadia zdobyła swój pierwszy szczyt w życiu mając 3,5 miesiąca. Normalnie się wzruszyłam tam na górze, było tak pięknie. Całą drogę oglądała liście, drzewa, nas, połoniny na szczycie :) No cudowna sobota
Piękna jest jesień w Bieszczadach, kolory jak z kosmosu. Nadia zdobyła swój pierwszy szczyt w życiu mając 3,5 miesiąca. Normalnie się wzruszyłam tam na górze, było tak pięknie. Całą drogę oglądała liście, drzewa, nas, połoniny na szczycie :) No cudowna sobota
My właśnie dojeżdżamy do zakopanego i też chcemy w chusty zapakować i w góry pójść. Na pewno jakieś dolinki na początek, ale może jakiś nosal czy kopnięć też zaliczymy :)
Bo zaraz z zazdrości osiwieję
swoją drogą słowo "ssanie" kojarzy mi się tylko z ednym - i nie jest to kciuk
To minie i sama zauważy, że w drugą stronę też się da, czy trzeba jej pokazać drugą stronę?
edit: na pewno skok!!!!!