Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kasia Milka jest tylko o 18 dni starsza a ja sobie nawet nie umiem wyobrazic, ze Wojtek tak sztywno siedzi a juz nie wspomne o takim "tanczeniu" hehe
No, niestety, u nas ta teoria się nie sprawdziła.
No właśnie jak czytałam o Waszych zmaganiach, to powiem szczerze, było mi o wiele lepiej, że nie tylko ja się męczę ;) Ale córa też uczy się teraz nowych rzeczy, bo zabiera się za raczkowanie (tzn. robi taką pozycję z jogi "pies z głową w dół") i to chyba dlatego. Mam nadzieję, że następne dni będą spokojniejsze :)
Kasia Milka jest tylko o 18 dni starsza a ja sobie nawet nie umiem wyobrazic, ze Wojtek tak sztywno siedzi a juz nie wspomne o takim "tanczeniu" hehe
Kasia,Oliwka też tańcuje tyle,że się buja w tył i przód
ale wiele mam mi mowilo wlasnie to co napisalam wczesniej, ze kolejne zeby ida lepiej (
Dziewczyny moja mala spi z nami od samego poczatku i zastanawiam sie od kiedy ja tego oduczac.Na jedno chcialabym ja miec obok bo wtedy spie spokojnie,ale boje sie ze pozniej mala nie bedzie chciala spac sama.
moja mala spi z nami od samego poczatku i zastanawiam sie od kiedy ja tego oduczac
eśli nie planujecie z nią spac przez 3 lata to jak najwcześniej, Lucha nadal z nami śpi, ale musimy to ogarnąc bo leży krzyżem rozwalona i zajmuje połowę łożka, przez co ja dziś w nogach spałam
Właśnie miałam pytać, gdzie śpią Wasze dzieciaki.
Najgorsze jest to ze skubaniec nauczyl sie tak w dzien i ciezko mu zasnac inaczej jak nie przy piersi.
moja mala spi z nami od samego poczatku i zastanawiam sie od kiedy ja tego oduczac.
Moja gwiazda od pierwszego dnia w domu śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju...
A jak rozwiązałaś kwestię karmienia? Bo pewnie jak była młodsza to budziła się w nocy na mleczko?
może było mi łatwiej dlatego, że Nina od początku nie mogła być karmiona na leżąco
A ja uwielbiam w nocy karmić na leżąco,
Właśnie miałam pytać, gdzie śpią Wasze dzieciaki. Moja Gosiulina póki co śpi w koszyku, który stoi obok łóżka w sypialni. Jest to mega wygodne, żeby do niej zajrzeć nie muszę nawet wstawać, tylko głowę podniosę i widzę co się dzieje