Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jak rozwiązałaś kwestię karmienia?
Na leżąco jakoś mi nie wygodnie - wiem dziwna jestem

kiedy mogę zamoczyć Zuzi uszka podczas kąpieli?
my od początku moczyliśmy uszka

Magku, Twoja mała jeszcze niegdy nie miała uszek w wodzie?
Niektóre maluchy już od 3 miesiąca "chodzą" na basen i tam na bank moczą uszka
Taaa, wiem...moja siostrzenica chodziła od 3mc, ale wydawało mi się to dziwne(zawsze się dziwiłam sis że pozwala na zamoczenie całych uszu w wodzie, baaa...nawet na robienie nurków :D).

A zapewne byłoby moczeniu uszu i nurki
W końcu tata nurek z uprawnieniami, mama nurek na razie bez uprawnień, nie ma bata, dziecko też "musi" zanurkować
A jak szliśmy z mężem na wesele i kuzynka zostawała z małą (mimo że sama ma już 10 letnią córkę) to ją szkoliłam - 'tylko proszę nie zamaczaj jej uszu". Brak słów na mnie...
mamy w domu meble gdańskie

) i uwielbiam przebywać w jej mieszkaniu. Swietne są- klimatyczne bardzo!
Brak słów na mnie...
Jak tak naleci to potem woskowina sama wypływa

Zawsze jej palcami myłam. No ale niedługo się do brodzika przeniesiemy pewnie, to wtedy zanurzy na pewno.

.
).
zeby nie wlewac wody do uszu,bo to jest doskonala pozywka dla bakterii

czysta woda używana do mycia ciała, ma być pożywką dla bakterii???

A nic mu nie jest więc nie panikowałam.
czysta woda używana do mycia ciała, ma być pożywką dla bakterii???
Odkąd Kuba skończył chyba 2,5 miesiąca to też leżał z zamoczonymi uszami.

Ja dzieciom nie zanurzałam specjalnie, ale jak się wlało to tragedii nie było

Kurczę dziewczyny, ale ktoś Wam mówił, żeby tych uszu nie zanurzać do jakiegoś określonego wieku?
tzn prawie zeszła na zawał jak zobaczyła 10-cio miesięczną Ewunię zanurzoną z uszami i od razu uprzedziła, że utopimy jej ukochaną prawnuczkę, a jak nie utopimy, to przynajmniej przyczynimy się do ciężkiej choroby, zapalenia uszu i płuc co najmniej (w sensie oba uszy i oba płuca na raz).
Niech wyłazi prędzej, chcę zobaczyć to cudo. Chociaż czubeczek, żeby wyjrzał...Ale długo nie samolotował - tylko 2 tyg, natomiast wściekał się przy tym okropnie ;)

nie będę wspominać jakiego mam glonojada, normalnie tak mi rękę zasysa na wewnętrznej stronie przedramienia, że mogłabym ją wyciągnąć taką przyssaną tylko i na bank by się nie odkleiła !!! Marcin sika ze śmiechu jak to widzi, bo ona wtedy jakąś dzicz w oczach ma !

AZJA samolot dobra rzecz [mi tak Zawitkowski napisał] , ćwiczone są w ten sposób mięśnie grzbietu i inne
a dziąsło ostukaj łyżeczką, jeśli coś usłyszysz to znaczy że ząb
Na leżąco jakoś mi nie wygodnie - wiem dziwna jestem
karmie w nocy na siedzaco i odkladam śpiocha do łóżeczka 

dzisiaj wieczorem się przyjżę...
Myje jej te uszka, palcem, tak jak Penny, tyle, że nigdy nie była to duża ilość wody (mokrym palcem myje uszy, więc woda się do środka nie dostaje) i nie miała ich zamoczonych w całości w wodzie, kumacie
? Chodziło mi o to czy mogę przestać podtrzymywać jej główkę, żeby uszka moczyły się na czas kąpieli w wodzie, a nie o to czy mogę umyć jej uszy :P
karmie w nocy na siedzaco i odkladam śpiocha do łóżeczka

za dzieciaka nie znosiłam wody w uszach, miałam zapalenie ucha, same traumy więc wole nie ruszac uszu JASIA