Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sorry za offa, ale skręciło mnie z zazdrosci
Bliska mi osoba ma przecudownej urody meble gdanskie ( zresztą w Gdansku) i uwielbiam przebywać w jej mieszkaniu. Swietne są- klimatyczne bardzo!
The_Fragile, może poszukajcie miejsc przyjaznych dzieciom, to się nie będziecie stresować, że Krasnal się nie zachowuje jak dorosły ;-)
,tylko,zeby nie zalewac uszu. Bo tak naprawde nigdy nie osuszymy wody dokladnie(chodzi mi o te czesc kanalu sluchowego-w glebi,bo tam nawet by patyczek nie doszedl).
.nie wiem, czy wszystkie kosze mojżesza, ale mój ma beznadziejny materacyk, taki miękki i nieoddychający, Gosiak już troszkę waży i widzę, że odgniata się wglębienie na główkę, aw łóżeczku ma prawdziwy materac, więc powinno być jej wygodnie i przede wzystkim lepiej dla kręgosłupa.
,chociaż zawsz to lewe niesforne uszko Gosiakowe się zamoczy
.
[/url
a za chwile do mnie że mam dobry pokaram bo dziecko dobrze przybiera, ja się pytam która matka ma zły pokarm?
a czemu niby się masz swojej lekarce tłumaczyć z tego czym i jak karmisz swoje dziecko ?

ostatnio nasza pediatra powiedziała że przychodza do niej te ekologiczne mamy w chustach i nie chcą szczepić
Tylko jak mnie zapyta czy wprowadziłam już papkę z marchewki to mam przytakiwać i nie wspominać nic, że dziecię żadych papek na oczy nie zobaczy??

hehe takiej to dobrze, ja jestem nieekologiczna bo Jas nie lubi chusty

więc jak się zagapię na spacerze to miewa ze 4 godziny przerwy między posiłkami, gdzie zazwyczaj ma około 2-2,5 max 
ale jak lekarka Adasia jest konserwatywna w swych poglądach to ja bym dla świętego spokoju chyba przytakiwała

Adaś nie znosił chusty do 4 miesiąca Potem się z nią przeprosił, a teraz mógłby z niej nie wychodzic w ogóle, nawet jeść w niej nie woła więc jak się zagapię na spacerze to miewa ze 4 godziny przerwy między posiłkami, gdzie zazwyczaj ma około 2-2,5 max

teo zazdroszcze normalnej pediatry

]
na prawdę świetna babka ale to trzecia z kolei bo dwie poprzednie były na maksa beznadziejne wiec szukaliśmy aż do skutku co ciekawsze - nasza pracuje normalnie w przychodni więc nie ma potrzeby żeby prywatnie chodzić [w ogóle nie mamy potrzeby chodzić bo Nina - tfu tfu tfu tfu - zupełnie nie choruje póki co ]rewelacja, zazdroszczę, w mojej pipidówkie to marzenie, a ta prywatna pokochałam w szpitalu, keidy odpowiadała na moje pytania jak matka matce a nie doktorka

Pytam bo u nas jest niewielka niedokrwistość
BTW jak rozoznaliscie niedokrwistosc
w mojej pipidówkie to marzenie

na pewno jak coś jej smakowało [naleśnik, chleb z masłem itp] to żarła jak szalona ale już np jarzynki to słabo
Ciekawe jak będzie u nas... w ogóle to mam nadzieję, że po tym 6 miesiącu dzieć mi siedział będzie sam, bo się doczekać już BLW nie mogę, za to mój mąż to tylko jojczy w kółko, że bałagan będzie
Ale żeby nie było, pomysł mu się podoba, tylko wzdycha, że ten bałagan i dziecko całe brudne hehe
Od jarzynek sie zazwyczaj zaczyna no nie?

Ja bym się nie przejmowała tym co mi powie lekarz (inaczej Kuba od 4m.ż byłby na papkach)
do tego urosła 3 cm??!!
Flavia,mi to mówili 3 miesiące temu,że już zaraz,za chwilę będą zęby i co? doopa :) U mojej to widać dwie kropki i nadal nic..

Mam pytanie.., kiedy przestalyscie prasowac ciuszki i tetry dla swoich noworodkow...?
tzn wyprasowałam jeszcze przed urodzneiem to co miałam, a potem już po zadnym praniu zelazka nie uzywałam 
A ja z kolei mam pytanko do kiedy stsowałyście proszek dla dzidizusiów
Mam pytanie.., kiedy przestalyscie prasowac ciuszki i tetry dla swoich noworodkow...?
u nas się wtedy właśnie zaczęło
Ninka miała 5,5 msca

Normalne to, czy moja paranoja jest uzasadniona

Ale pewnie jak wszystko co dobre, niedługo się skończy