Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sorry za offa, ale skręciło mnie z zazdrosci
Bliska mi osoba ma przecudownej urody meble gdanskie ( zresztą w Gdansku) i uwielbiam przebywać w jej mieszkaniu. Swietne są- klimatyczne bardzo!
The_Fragile, może poszukajcie miejsc przyjaznych dzieciom, to się nie będziecie stresować, że Krasnal się nie zachowuje jak dorosły ;-)
a czemu niby się masz swojej lekarce tłumaczyć z tego czym i jak karmisz swoje dziecko ?
ostatnio nasza pediatra powiedziała że przychodza do niej te ekologiczne mamy w chustach i nie chcą szczepić
Tylko jak mnie zapyta czy wprowadziłam już papkę z marchewki to mam przytakiwać i nie wspominać nic, że dziecię żadych papek na oczy nie zobaczy??
hehe takiej to dobrze, ja jestem nieekologiczna bo Jas nie lubi chusty
ale jak lekarka Adasia jest konserwatywna w swych poglądach to ja bym dla świętego spokoju chyba przytakiwała
Adaś nie znosił chusty do 4 miesiąca Potem się z nią przeprosił, a teraz mógłby z niej nie wychodzic w ogóle, nawet jeść w niej nie woła więc jak się zagapię na spacerze to miewa ze 4 godziny przerwy między posiłkami, gdzie zazwyczaj ma około 2-2,5 max
teo zazdroszcze normalnej pediatry
rewelacja, zazdroszczę, w mojej pipidówkie to marzenie, a ta prywatna pokochałam w szpitalu, keidy odpowiadała na moje pytania jak matka matce a nie doktorka na prawdę świetna babka ale to trzecia z kolei bo dwie poprzednie były na maksa beznadziejne wiec szukaliśmy aż do skutku co ciekawsze - nasza pracuje normalnie w przychodni więc nie ma potrzeby żeby prywatnie chodzić [w ogóle nie mamy potrzeby chodzić bo Nina - tfu tfu tfu tfu - zupełnie nie choruje póki co ]
Pytam bo u nas jest niewielka niedokrwistość
BTW jak rozoznaliscie niedokrwistosc
w mojej pipidówkie to marzenie
na pewno jak coś jej smakowało [naleśnik, chleb z masłem itp] to żarła jak szalona ale już np jarzynki to słabo
Od jarzynek sie zazwyczaj zaczyna no nie?
Flavia,mi to mówili 3 miesiące temu ,że już zaraz,za chwilę będą zęby i co? doopa :) U mojej to widać dwie kropki i nadal nic..
Mam pytanie.., kiedy przestalyscie prasowac ciuszki i tetry dla swoich noworodkow...?
A ja z kolei mam pytanko do kiedy stsowałyście proszek dla dzidizusiów
Mam pytanie.., kiedy przestalyscie prasowac ciuszki i tetry dla swoich noworodkow...?
u nas się wtedy właśnie zaczęło
Ninka miała 5,5 msca
Normalne to, czy moja paranoja jest uzasadniona