Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja kupiłam ksiązkę o BLW i tam jest napisane że rozszerzanie diety bez mleka mamy (czyli zamiana posiłku mlecznego na inny), powoduje spadek masy dziecka
Co prócz soku malinowego, paracetamolu i wody morskiej można?
No normalnie jak noworodek
a teraz młody kąpany jest o 19 potem je do 20 a raczej wisi na cycu, zasypia kolo 23 wtedy pobudki do 6 mam zazwyczaj są 2 chociaż dziś był 3....
a chyba zamiast projektora wolalabym lampke, jest coś takiego? na razie widziałam u znajomych karuzelę taką zwykłą z baby mixa i mi się bardzo spodobała a kosztuje na allegro 46 zł :)
tak na zdrowy rozsądek to tak chyba jest, więc skąd przekonanie lekarzy, że na przybranie masy, trzeba podawać stały posiłek..
do tego coś mi wirowało nad głową i świeciło, to za Chiny ludowe bym nie zasnęła, ale może dzieci reagują inaczej?
Często jej puszczam muzykę Raimond Lap "Klasyka dla Bobasa lub "Mozart dla bobasa" i w sumie mam większy wybór utworów niż w takiej karuzelce. Mąż pewnie powie, że nowa karuzelka niepotrzebna
no ale zanim dziecko zje cały stały posiłek to trochę minie, na początku to jest troszke + mleczko i tak powoli coraz więcej stałego coraz mniej mleczka, ja dopiero teraz przestałam "popychać" zupę mlekiem i mała nigdy nie schudła, idzie równo w 50 centylu
dwóch lekarzy może proponować matkom tę samą metodę na przyśpieszanie bądź zwalnianie wagi u niemowlęcia.
dać dziecku mleczko jak tam zazwyczaj bywa rano załóżmy koło 10 a potem koło 12 sprówać wcisnąć zupkę, jesli nei bedzie chciała to nie dawać nic innego nawet pić i spróbowac jeszcze raz zupę za godzinę i tak w kółko bez jedzenia i picia do na przykład 17!!!! nie ważne że dziecko z głodu czy pragnienia by płakało... na siłę przetrzymać... mówimy o 5 miesięcznym niemowlaku...
mam jeszcze pytanko... czy dziecko którejś z Was dziewczyny przyjmowało ferrum lek? I czy miało jakieś dolegliwości ze strony jelit (zaparcia, bóle brzuszka)?