Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurka, a moj "egzemplarz" jakis takis, malo sypiajacy... :p
dziecko którejś z Was dziewczyny przyjmowało ferrum lek? I czy miało jakieś dolegliwości ze strony jelit (zaparcia, bóle brzuszka)
U nas w ten sposób przez miesiąc wisiał sobie pingwin do góry nogami, mój mąż się śmiał, że dostał wyrok.
czy dziecko którejś z Was dziewczyny przyjmowało ferrum lek? I czy miało jakieś dolegliwości ze strony jelit (zaparcia, bóle brzuszka)?
a może ona skoki tak przechodzi ?
nessie: Diego brakuje 700g zeby ja POTROIC! a 6miesiecy jeszcze ni ma
ja nawet nie chce myśleć ile Młody będzie ważył mając 6 miesięcy....jakby ją potroił to byłoby 4470g*3=13410g !!!! nawet nie chcę o tym słyszeć ?!?!?!?!--
Moja już podwoiła, jak miała 2,5 miesiąca :P do pól roku to czasami może wagę potroić :D Śmieatna i to 30% :D
No to ja też się boję co będzie bo Martynka podwoiła swoją wagę w drugim miesiącu życia.... ma 6200... a ur 3070.....
I znalazlam karuzelke FP w komisie za 55 zl tzn rodzice widzieli wiec pewnie pojade zakupic ;) maz sie na mnie wkurzy bo chciał koniecznie sam mu wybrać i kupić nową.
Pepper, a masz zapisane kiedy ostatnio mala byla taka senna?
dziś ma 7 miesięcy i czasem potrafi całe popołudnie przespać:)) taki mi się synek trafił:)) wogole mój Jasiek dziewczyny to dał mi w ciąży wycisk a teraz nie ma dziecka:)) do dnia dzisiejszego oby tak zostało nie było jednej nocy żeby zapłakał:)) jak budzi sie na mleczko to albo nóżka wali w przewijak(juz zabieram go na noc,żeby nie spierdzielił na siebie) albo drapie rączką w ochraniacz:))
A odnośnie wagi- dziecko powinno podwoić wagę urodzeniową do ok. trzeciego miesiąca życia, a nie do pół roku. To oczywiście nie jest regułą, szczególnie dla dzieci z b. dużą lub b. małą masą urodzeniową.
Po żelazie mogą się pojawić bóle brzuszka. Moje panny biorą od urodzenia ferrum lek i jak czasem zapomnę, to tak spokojnie śpią, a jak biorą, to strasznie mi stękają.
Dziewczyny, moj maly nie potrafi ani chwili ulezec sam. Caly czas musi byc przytulony do Mamusi. Jak usypia i go odkladam to po minucie sie budzi i jest ryk... Kiedy mu to przejdzie...? Nie mam ani chwili dla siebie
Dziewczyny, moj maly nie potrafi ani chwili ulezec sam. Caly czas musi byc przytulony do Mamusi. Jak usypia i go odkladam to po minucie sie budzi i jest ryk... Kiedy mu to przejdzie...? Nie mam ani chwili dla siebie
fizjoterapeta stwierdzil u mnie 2cm rozstep miesni brzucha i zalecil cwiczyc codziennie w okresie pologu bo to czas kiedy miesnie majacszanse sie zejsc.