Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ok kurde moze ktos cos podebnego widzial kiedys to czekam na rady,najwyzej pojde do pediatry
Mam do was pytanie odnośnie karmienia, czy to jest normalne że przy cycu po 5 minutach jedzenia zaczyna się prężyć wiercić postękiwać, łapie łapczywie po chwili wypluwa ? Jak pytałam się lekarz to tylko powiedział że minie i teraz nie wiem czy iść do innego.
Azja, jak ja Ci tych zębów zazdroszczę ;))) U nas znowu nieprzespana noc, ale tym razem zębulce, bo mały tarł dziąsła i tarł, nawet czopek nie pomógł... Tak jak Teo pisała, chyba po prostu go swędzą...
wczoraj wyjrzał na światło dzienne drugi ząbek, już widać dwie białe kropki
Mi tłumaczono, że to jest właśnie objaw nietolerancji...że kiedy dziecko spije mleko I fazy, które zawiera najwięcej laktozy, to niby podczas dalszego ssania/picia mleka dziecko odczuwa ból brzuszka...ale nie chce się wymądrzać, bo każde dziecko jest inne...
Mi tłumaczono, że to jest właśnie objaw nietolerancji...że kiedy dziecko spije mleko I fazy, które zawiera najwięcej laktozy, to niby podczas dalszego ssania/picia mleka dziecko odczuwa ból brzuszka...
I co wtedy się robi?
magku na początku też tak myślałam że nietolerancja i kupiłam kropelki delicol ale było tylko gorzej wiec przestałam podawać bo Lenka częściej zaczęła płakać. Teraz nie wiem co to może być?
a zęby widzę pod dziąsłami więc pewnie tydzień dwa i ujrzą światło dzienne:)
Ze śniegiem to gorzej będzie...
The Fragile u mnie tez, co godzine w nocy cyc... Mi juz trudno znalezc powod tych nocy masakrycznych :/ Nie wiem, czy to brzuszek, glod, zeby, skok...
Vsti, ja też już się gubię... Te 1,5 miesiąca to był skok, a teraz sama nie wiem - zęby, których nie widać?