Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no chyba, ze sie da tylko Nin taki jakis "nie do ułożenia"
I udalo sie nam kupic karuzelke! uzywana w komisie za 60 zl tiny love symfonia w ruchu.
ja w kazdym razie nauczylam sie juz, ze jak cos planujemy to nie pod siebie tylko pod Ninke raczej, taka kolej losu, co poradzisz
Magku, w jakim sensie zgrać? Lil ma 3 drzemki i nawet jak sie obudzi pół godziny przed nocnym snem, to i tak idzie spać jak zwykle. A drzemki ma co 2, 3 godziny, od pół godziny do godziny, odkad skończyła 2,5 miesiąca
Hope, czy Ty przypadkiem nie pisałaś, że u nas wiele rzeczy podobnie... Kurka wodna, wczoraj wylicytowałam na allegro też symfonia w ruchu z Tiny love , jutro jedziemy odebrać osobiście, bo to w mieście obok.
wiec zrobic cos w czasie ich trwania graniczy z cudem :D--
aa chciałam sie pochwalić, dzisiaj moje słoneczko złapało się za stópki i jak to zobaczył to zaczął się śmiać, skarbek mój
Ja też Krasnala wybudzałam na kąpiel, wieczorny rytuał, karmienie itd.
Najwyrazniej to moze byc znak ze trzeba Dominika zapoznac kiedys z Gosia:)
jak Nadia jest zmeczona zaczyna sie krzyk trudny do opanowania, nawet cyc nie daje rady, bo jest wtedy zbyt nieciesliwa...
A my znowu od kilku dni mamy akcje "będę-się-budzić-co-pół-godziny"... A zębów nawet nie widzę!!! Cycki mi już odpadają, bo znowu mam nawał od tego ciumkania Przepraszam za to wycie, ale po prostu po 1,5 miesiąca kompletnie nieprzespanych nocy miałam nadzieję, że na jakiś miesiąc spokój, a tu tylko tydzień i jazda od nowa...
A ja po wyjeździe na wakacje stwierdziłam, że wyjazd na jeden dzień i na 2 tyg to prawie to samo - zabiera sie tylko kilka ciuchów i pieluszek wiecej, ale reszta jest dokładnie taka sama... Bardziej mnie takie jednodniowe wypady wykańczają, bo się pakujemy, jedziemy, a tu już trzeba wracać i rozpakowywać...
bo Nadie budzi doslownie wszystko... ale to tak od jakiegos czasu...
Hope a skądś Ty? Bo my ze Śląska, dokładnie Górnego , nie wiem ,czy Dominiś chciołby ślonsko dziołcha