Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ja tez zaczelam od malych ilosci ale nie gotowalam... nic mu nie jest nawet po mandarynce! Nessie, na poczatek podaje sie tak po lyzeczce nowego produktu,zeby zobaczyc reakcje dziecka).Ja na poczatku podawalam jablko po ugotowaniu i marchewke tak samo
Do którego miesiąca należy wyparzać butelki?
Teo, współczuję, pewnie się strachu najedliście...
raczkowanie - do tyłu
czworakowanie - do przodu
a dzisiaj polała sie naszemu dziecku pierwsza krew
tak wyglebala o stolik, ze bylam pewna iz te 5 zebow co ma juz wybite
na szczescie sie okazalo, ze to "tylko" mega rozcieta dolna warga
--
tak uderzyła ząbkami w stół, że dwie górne jedynki wbiły jej się w dziąsła - całkowicie
Czy ja dobrze pamiętam, że pisalyście że często dzieci uczą się czegoś i potem na jakiś czas to zapominają?
P.S. Kiedy ten jego brzuszek dojrzewa..?
ak powinny na tym etapie wygladac prawidlowe kupki.? Moj maly robi takie zielonkawe błyszcące bez duzej ilosci grudek
The_Fragile jak TY to robisz że Twój krasnal ma przerwę w jedzeniu 4 godz????
i cholera jasna nic nie potrafię jej odciagnać
Jak masz inhalator zrób inhalacje z samej soli lub weź ją nad parujący garnek czy zaparowanej łazienki
Ula Katerek ma Doti i dziewczynki do odkurzacza podłacza :-) Widziałam to na własne oczy i na 100 % jest szybkie i skuteczne :-)
Ulcia nasyp 2 lyzki majeranku do garnka, zalej wrzatkiem i zamknij sie z mala w lazience,niech to sobie paruje. albo jak spi to mozersz taka parowke postawic przy malej lozeczku.--
a tatusiowi Marynki powiedz, ze nie ona pierwsza do odkurzacza podlaczona zostanie a wszystkie dzieciaki przezyly bo tym na prawde sie krzywdy zrobic nie da --