Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
)
Nessie, na poczatek podaje sie tak po lyzeczce nowego produktu,zeby zobaczyc reakcje dziecka).Ja na poczatku podawalam jablko po ugotowaniu i marchewke tak samono ja tez zaczelam od malych ilosci ale nie gotowalam... nic mu nie jest nawet po mandarynce!
Do którego miesiąca należy wyparzać butelki?

Teo, współczuję, pewnie się strachu najedliście...

[/url]

i jeszcze ta pogoda obrzydliwa :(

[/url]
raczkowanie - do tyłu
czworakowanie - do przodu
a dzisiaj polała sie naszemu dziecku pierwsza krew
tak wyglebala o stolik, ze bylam pewna iz te 5 zebow co ma juz wybite
na szczescie sie okazalo, ze to "tylko" mega rozcieta dolna warga
--
?
a ja jaram się razem z nią
oczywiśćie!
A dzisiaj miała mi tyle do "powiedzenia" podczas wieczornego karmienia, że myślałam, że nigdy nie zje, a tatuś nic nie słyszał z telewizji

tak uderzyła ząbkami w stół, że dwie górne jedynki wbiły jej się w dziąsła - całkowicie

] więc pewnie gdybyśmy wtedy do neurologa poszli też by nam powiedzieli, że nie jest ok...
Czy ja dobrze pamiętam, że pisalyście że często dzieci uczą się czegoś i potem na jakiś czas to zapominają?

Rewelka, strasznie mnie to cieszy 
P.S. Kiedy ten jego brzuszek dojrzewa..?

ak powinny na tym etapie wygladac prawidlowe kupki.? Moj maly robi takie zielonkawe błyszcące bez duzej ilosci grudek

Psikam wodą morską, zmaruje pod noskiem maścią majerankową, zakraplam sola fizjologiczną prze uzyciem gruszki i fridy - i cholera jasna nic nie potrafię jej odciagnać
Jak sama wykicha babę to jej pomoge się jej pozbyc - ale to tylko w ten sposób, sama nie umiem jej nic z nosa wyjać. Martynka tak ładnie znosiła te psikania itp a teraz widze, ze już ma lekka schize jak do noska dotykam - pewnie przez to, ze ciągle jej próbuje coś wyciagnąć 
The_Fragile jak TY to robisz że Twój krasnal ma przerwę w jedzeniu 4 godz????
i cholera jasna nic nie potrafię jej odciagnać

;
;
;
;

i nie ma mowy o tym
Wariat!Jak masz inhalator zrób inhalacje z samej soli lub weź ją nad parujący garnek czy zaparowanej łazienki

Ula Katerek ma Doti i dziewczynki do odkurzacza podłacza :-) Widziałam to na własne oczy i na 100 % jest szybkie i skuteczne :-)

Ulcia nasyp 2 lyzki majeranku do garnka, zalej wrzatkiem i zamknij sie z mala w lazience,niech to sobie paruje. albo jak spi to mozersz taka parowke postawic przy malej lozeczku.--

a tatusiowi Marynki powiedz, ze nie ona pierwsza do odkurzacza podlaczona zostanie a wszystkie dzieciaki przezyly bo tym na prawde sie krzywdy zrobic nie da --
do nosa oczywiście