Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.. Mlody sie denerwuje az mu cala twarz robi sie bordowa, traci oddech i oblewa sie łzami... Tulenie nie pomaga.. 

tak na próbę, bo jakoś nie lubię swojego 

. A to Ty
czy to silne łzawienie podczas płaczu jest normalne na tym etapie..?
Ale wraz ze zmianą nicku zabrali mi Oooo :P

Mogłabym zamordować za jajecznicę z cebulką :)
To chyba pogoda senność nastroiła ;>Gdzie jest nasza Penny ??

No nie lubiłam się z Penny no , a Ty lubiłaś jak widzę ;P

Cho się zapoznamy 

z obcymi nie gadam !

A skad ta Roraima sie wziela? :-)

Zero wrzasku, zero awantur przy cycu, a nawet wiszenie na nim non stop(juz mnie bola
) na dodatek do tej pory tylko 15 minut snu
Fantastycznie to wygląda
Ile czasu zajęło mu od "stanięcia" w czworaki, do przemieszczania się w ten sposób? Moje dziecko przez jakiś czas próbowało łapać koty (mamy dwa), ale teraz tylko staje w tych czworakach i krzyczy na nie, żeby do niej przyszły
Zmieniałyście. I nie polubiłyście, więc zmieniłyście z powrotem na stary
No, ale ten mi jakoś bardziej pasi do mnie 

A ja pamiętam Krasnalową

Czy Wasze dzieciaki też tak dziś kimają ?
Chyba wychodzi ta zmiana czasu, bo wczoraj był wygłupiony ze spaniem i miał dziwne pory chodzenia spać i wstawania. O czasie spania nie wspomnę.
Roramia (jakoś głupio mi się piszę, już chciałam pisać penny) :D

Jedyny minus? Mała się boi odkurzacza jak ognia
U mnie dzis jakis dramat.. Noc pobudka co godzine, od rana wrzask.. Mlody sie denerwuje az mu cala twarz robi sie bordowa, traci oddech i oblewa sie łzami... Tulenie nie pomaga..

The Fragile, widziałam, jak Twój Krasnal czworakuje :)Fantastycznie to wygląda
Ile czasu zajęło mu od "stanięcia" w czworaki, do przemieszczania się w ten sposób? Moje dziecko przez jakiś czas próbowało łapać koty (mamy dwa), ale teraz tylko staje w tych czworakach i krzyczy na nie, żeby do niej przyszły
Od rana krzyk nie wiadomo o co... aż się spłakałam z bezsilności :) Może taka aura fatalna...--
.
nic nie załatwiwszy
. Kolejka na jakieś 30 osób, większość jakieś szemrane typy, smród jak w oborze
. Zapytałam co bardziej doświadczonych kolejkowiczów, czy tutaj tak codziennie, to jedni mówili, że nie zawsze, dzisiaj dużo bo koniec miesiąca, inni, że na początku też dużo, oszacowali mi czas stania na 2-3 godziny, a miałam tylko godzinę do kolejnego cycania
. Czy w waszych miastach też taka masakra? Chyba jak tata gosiakowy urlop będzie miał, to sobie tam pójdzie postać
.
.
[/urlMały od kilku dni syczy widząc kota "kiiii kiiiiii"... Aha - "mama/tata", figa z makiem.

. Jakos tez mnie od niedo odrzuca. Moj maz ma tez konkretne zdanie na temat chust nawet nie chce tu pisac jakie bo tu tyle jest chusto-mam :) ja oczywiscie nie jestem przeciw chustom ale tez nie za. Ja to lewa jestem do takich manualnych rzeczy balabym sie ze mu zamiast pomoc to mu krzywde zrobie....wiec na wiosne kupujemy nosiedelko.ja mam ten dicoflor w saszetkach do rozpuszczania. Jak Ty go stosiwalas..? Ile razy?
[/urlJesli chodzi o ten co sie do odkurzacza podlacza to jakos mnie on przeraza. Moj maz mi popukal w glowe jak zazartowalam ze zamierzam kupic. Smial sie ze to mozg moze wessac .
Moj maz ma tez konkretne zdanie na temat chust nawet nie chce tu pisac jakie bo tu tyle jest chusto-mam
Ulcia szkoda ze nie pomoglam z ta sola fizlologiczna u nas pomaga taki sposob.
dzis mam cyckozwisa toz to dziecko peknie P
ale też się codziennie nad tym zastanawiam gdzie to się mieści???? Ale tylko raz jej nosem poleciało z przejedzenia