Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdzie jest nasza Penny ??
z obcymi nie gadam !
A skad ta Roraima sie wziela? :-)
Zmieniałyście. I nie polubiłyście, więc zmieniłyście z powrotem na stary
A ja pamiętam Krasnalową
Czy Wasze dzieciaki też tak dziś kimają ?
Roramia (jakoś głupio mi się piszę, już chciałam pisać penny) :D
Jedyny minus? Mała się boi odkurzacza jak ognia
U mnie dzis jakis dramat.. Noc pobudka co godzine, od rana wrzask.. Mlody sie denerwuje az mu cala twarz robi sie bordowa, traci oddech i oblewa sie łzami... Tulenie nie pomaga..
The Fragile, widziałam, jak Twój Krasnal czworakuje :) Fantastycznie to wygląda Ile czasu zajęło mu od "stanięcia" w czworaki, do przemieszczania się w ten sposób? Moje dziecko przez jakiś czas próbowało łapać koty (mamy dwa), ale teraz tylko staje w tych czworakach i krzyczy na nie, żeby do niej przyszły
Od rana krzyk nie wiadomo o co... aż się spłakałam z bezsilności :) Może taka aura fatalna...--
Mały od kilku dni syczy widząc kota "kiiii kiiiiii"... Aha - "mama/tata", figa z makiem.
ja mam ten dicoflor w saszetkach do rozpuszczania. Jak Ty go stosiwalas..? Ile razy?
Jesli chodzi o ten co sie do odkurzacza podlacza to jakos mnie on przeraza. Moj maz mi popukal w glowe jak zazartowalam ze zamierzam kupic. Smial sie ze to mozg moze wessac .
Moj maz ma tez konkretne zdanie na temat chust nawet nie chce tu pisac jakie bo tu tyle jest chusto-mam
Ulcia szkoda ze nie pomoglam z ta sola fizlologiczna u nas pomaga taki sposob.
dzis mam cyckozwisa toz to dziecko peknie P