Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny dzis mialam spotkanie z polozna i w zwiazku z tym, ze Wojtek wciaz budzi sie min 3 razy na jedzenie (piers) w nocy zaproponowala, zebym juz przestala go w nocy karmic. Po prostu mam mu przestac dawac i nic w zamian, smoka ewentualnie. Nie za wczesnie?? Mi byloby to na reke oczywiscie! Co wy na to??
ziewczyny dzis mialam spotkanie z polozna i w zwiazku z tym, ze Wojtek wciaz budzi sie min 3 razy na jedzenie (piers) w nocy zaproponowala, zebym juz przestala go w nocy karmic. Po prostu mam mu przestac dawac i nic w zamian, smoka ewentualnie. Nie za wczesnie?? Mi byloby to na reke oczywiscie! Co wy na to??
--
Ale przecież on się wtedy obudzi?
Wtedy trzeba przytulac ale NIE dawac jesc i po kilku dniach ma sie niby dziecko oduczyc!
Wtedy trzeba przytulac ale NIE dawac jesc i po kilku dniach ma sie niby dziecko oduczyc!
tzn nie ja tylko tatus bo jak maly mnie poczuje to jest HISTERIA!
Rezultat ? wyeliminowalam jedno karmienie ale nie pobodke :D tyle dobrze, ze ja sie ten jeden raz z lozka nie ruszam
hahahah dobre !
ja od ponad miesiaca proboje wyeliminowac jedno karmienie w nocy !
tzn nie ja tylko tatus bo jak maly mnie poczuje to jest HISTERIA!
Rezultat ? wyeliminowalam jedno karmienie ale nie pobodke :D tyle dobrze, ze ja sie ten jeden raz z lozka nie ruszam
u nas to sie nie sprawdziło zupełnie :(((
Kobiety poradźcie mi czym smarujecie pupę malucha? Ja smaruję alantanem ale idzie mi tubka tygodniowo, miesięcznie wychodzi około 50zł i wydaje mi się trochę drogo. Podzielcie się ze mną co jeszcze jest dobre...
Na pewno! I na pewno bedzie ryk!
A ile razy Wojtuś wstaje na jedzonko?
A ile dziecko siostry ma miesiecy?
Na pewno sprobuje te kilka nocy nie dac mu wcale ale to na weekend jak moj narzeczony ma wolne!
--
Natalka ma 17mc i nadal wstaje po 2-3 razy...ona przebudza się na jedzonko od urodzenia, nie było ani jednej przespanej nocy...
Siostra pewnie probowala juz wszystkiego co?!
i jak się nie da nic zrobić to trzeba dawać a nie głodzić dzieciaka
--
BIEDRONKA moja Nina ma ile a czasami potrafi 2 razy w nocy zjeść flachę
czasami raz, czasami wcale - ostatnio przez 2 tygodnie nie jadła a potem znowu budzi się i 2 razy
a nawet 3
i ja jej daję bo co mam zrobić ?
bo po prostu robi mleko i daje jej butlę, a Natalka jak wypije to butelkę wyrzuca i śpi dalej...
aczkolwiek z drugiej strony skoro wypija mleko, tzn.że jest głodne
No i wiesz, ja co dzien od tych ponad 7 miechow nie spie
Biedronka ale pije czy ciumka? (nie pamiętam czy karmisz mm czy swoim mlekiem)?
oj no nie mów, że jesteś tym faktem zdziwiona
toż chyba wiadomo, że małe dziecko = nieprzespane noce [w mniejszym lub większym zakresie] przez jakieś 2 lata
Tyle dobrego, że czasem (jeśli mam nogi odkryte), to mi kapcie założy Powaga!
poza tym zostały tu mamusie dziecków, które jeszcze nie jadzą albo dopiero zaczynają ;) OLA ja myślę, że zostałaś "pominięta" tylko dlatego , że temat krzesełek do karmienia był poruszany na forum milion razy - na wątku wyprawkowym, o karmieniu dziecka itp
może tam zajrzyj ?
moja młodsza córka też tak robi od dobrych dwóch miechów i co ? zero zębów jak na razie... nasza pediatra ostatnio powiedziała nam, że im później wyjdą pierwsze ząbki tym lepiej - będą zdrowsze. niespokojnie śpi ( 10 min temu obudziła się z rykiem, dostała smoka i kimie dalej) biedna się męczy, niech to będzie ZĄB i niech szybko wychodzi!
temat krzesełek do karmienia był poruszany na forum milion razy - na wątku wyprawkowym, o karmieniu dziecka itp
pewnie był poruszany jak moje jeszcze brzuchu nosiłam :P
nie chce zapeszać, ALE... chyba powoli widzę górną prawą jedynkę u mojej Lulu
Spoko Azja, ja też niczym nie smaruję
Kasiek
dziękuję za odzew :) niestety, ale co zadam jakieś pytanie tutaj to jestem z nim pomijana...
wracając do krzesełek...
z ikei jakoś mnie nie przekonują...a Twoje to z jakiej firmy jest ? dosyć fajnie się prezentuje :)
OLA ja myślę, że zostałaś "pominięta" tylko dlatego , że temat krzesełek do karmienia był poruszany na forum milion razy - na wątku wyprawkowym, o karmieniu dziecka itp
może tam zajrzyj ?
a na dole już ma ?
I też w nocy nie zmieniam a pupy jak marzenie.