Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Najgorzej, że u nas leżenie na brzuszku do ZUO! i jest wrzask i zgrzytanie zębów a naczytałam się tu, ze to właśnie z brzuszka powinny wszelkie umiejętnosci ruchowe powatawać, a nie z plecków....
Przestaję w to wierzyć,podobnie jak w skoki rozwojowe,bo u mojej w ogóle się to nie sprawdziło..
tormentiolem
ale taka "kołyska" jak się trzyma noworodka to nie przejdzie, od razu się pręży. Normalne to? Czy może jakieś napięcie wzmożone?
Ta masc nie jest wskazana dla niemowlat, zawiera kwas borowy toksyczny dla nich. Stosowanie tej masci to blad. Przeczytaj ulotkę.
Hopelight, moim zdaniem bepanthen lepszy niz linomag. Mialam zielony linomag przy starszej corce i o kant potluc. Nie musisz smarowac co chwila, nawet jak maly robi co chwila kupki (bo i tak zaraz przebierasz, tak? ). Jedynie na drzemki czy noc to mozna posmarowac. Skora sie przyzwyczaja do tych smarowidel.
Tormentiolem tez bym nie smarowala.
tak mnie nauczono w szpitalu kiedy leżałam z Jasiem przez tydzień jak miał 10 dni :) tam dawali wszystko i do tyłka właśnie tormentiol:)) nie smaruje go codziennie albo kilka razy dziennie:) bo pupa nasza jest extra:)) czasem jak się zaczerwieni:
Niezupełnie
Jeszcze najbardziej toleruje pozycje pionową jak do odbicia, ale taka "kołyska" jak się trzyma noworodka to nie przejdzie, od razu się pręży. Normalne to? Czy może jakieś napięcie wzmożone?--
Madzinka u nas podobnie w pozycji pionowej (jak do odbicia) Dominik jest przeszczesliwy! rozglada sie na wszystkie boki gdyby mogl to przekrecilby glowe do tylu. Gdy uloze go w pozycji lezacej od razu jest szał i żalenie się.
hopelight: Madzinka u nas podobnie w pozycji pionowej (jak do odbicia) Dominik jest przeszczesliwy! rozglada sie na wszystkie boki gdyby mogl to przekrecilby glowe do tylu. Gdy uloze go w pozycji lezacej od razu jest szał i żalenie się.
mi po głowie chodził ROMARIO, ten piłkarz brazylijski
Bo wiadomo, że od strony brzucha jest ciepło, ale mnie te plecy Nadii trochę martwią, czy jej tam nie wieje zbytnio.