Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Innych objawów "chorobowych" nie widzę, więc stawiam na skok. No i mój śmieszek przestał się uśmiechać
.
[/url

[/url
była no i zauważyłam nie jakieś kreseczki czy coś tylko widać że zębole w natarciu:)Tu lekarze od razu mi powiedzieli, ze to na pewno nie od diety mojej czy dziecka czy AZS a po prostu taki stan przejsciowy i jedyne co nalezy to natluszczac. Nie wiem czy to jets to samo ale wyglada podobnie.
woli się bawić, jeść i marudzić. Za to nocami śpi mi jak suseł. Prześpi bez pobudki całą nocną zmianę często z nawiązką:)

Winnica moja córeczka też ma takie ,,coś,, na twarzy bliżej uszka i wokół pępka. Tzn. raz jest, raz znika.
Smarowałam zwykłym kremem te zmienione miejsca bo były suche i zauważyłam poprawę.
Lekarz stwierdził, że to skaza białkowa wiec jestem na diecie - ale intuicja podpowiada mi, że to jednak nie to.
Bardziej wygląda mi to na AZS.
Mam pytanie jeśli wystąpi uczulenie to po wyeliminowaniu alergenu po jakim czasie znika wysypka? jest to kwestia godzin, dni czy tygodni?
Mam pytanie jeśli wystąpi uczulenie to po wyeliminowaniu alergenu po jakim czasie znika wysypka? jest to kwestia godzin, dni czy tygodni?
Nawet w wannie chce sie obracac
bez odpowiedniej pielęgnacji się nie obędzie..
dziewczyny a mam pytanie bo dzis znor rano troszke mi charczal:(( ale podaje mu ten syropek, robie inchalacje, zachowuje sie napewno jak zdrowe dziecko bo szalenstwa mu w glowie:)) osluchany w poniedzialek wszedzie ok wiec co to moze byc????
--

Winnica a Adaś ma tą wysypkę tylko na twarzy?
dziewczyny a mam pytanie bo dzis znor rano troszke mi charczal:(( ale podaje mu ten syropek, robie inchalacje, zachowuje sie napewno jak zdrowe dziecko bo szalenstwa mu w glowie:)) osluchany w poniedzialek wszedzie ok wiec co to moze byc????
U nas też lekarz osłuchał i nic nie ma, dziecię jakby zdrowe
wiesz co jak oddycha buzia to slychac, nie wiem czy to ze srodka czy to cos zalega....nos tez czysty i nic nie ma :)
nic za darmo ;)
mamusie starszych dzieci...czy Wasze pociechy w pewnym etapie swojego rozwoju nabrały potrzebę wiecznego chodzenia np.po domu? A dopiero co ją pochwaliłam że taki spokojny egzemplarz mi się trafił :D
. I mojej do dzisiaj nie przeszlo
Nawilzasz powietrze w domu?
Magku, oj nabralay, nabraly . I mojej do dzisiaj nie przeszlo
Adaś od miesiąca mniej więcej domaga się noszenia po całym domu
), kopie też dwoma nogami na raz i podnosi do góry obie nogi.
, a tak to powaga majestatu.
[/urlWinnica, a mozesz sprawdzic jaka masz wilgotnosc?

Mam wrażenie, że je jak już jest mega, mega głodny, bo tak, to denerwuje się, że nie może oddychać i po kilku ciumknięciach płacze i nie chce jeść dalej.

Moja ostatnio tylko się uśmiecha przy przewijaniu, jak się ją w pupkę poklepie , a tak to powaga majestatu.U mnie to samo. Muszę się nieźle nagimnastykować żeby gwiazda obdarzyła mnie uśmiechem
--

mój mi zapowiedział że daje mi 3 lata na ogarnięcie się, no max 5

Tu nie ma co podziwiać, tak mi się trafiło, więc muszę sobie radzić :) A te uśmiechy to do obcych tak ślą, w domu wychodzą z nich diabełki :) Chociaż dziś dały popis i pięknie się bawiły po powrocie do domu przez 2h, a potem kąpiel, butla i zasnęły w 5 minut.