Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tu lekarze od razu mi powiedzieli, ze to na pewno nie od diety mojej czy dziecka czy AZS a po prostu taki stan przejsciowy i jedyne co nalezy to natluszczac. Nie wiem czy to jets to samo ale wyglada podobnie.
Winnica moja córeczka też ma takie ,,coś,, na twarzy bliżej uszka i wokół pępka. Tzn. raz jest, raz znika.
Smarowałam zwykłym kremem te zmienione miejsca bo były suche i zauważyłam poprawę.
Lekarz stwierdził, że to skaza białkowa wiec jestem na diecie - ale intuicja podpowiada mi, że to jednak nie to.
Bardziej wygląda mi to na AZS.
Mam pytanie jeśli wystąpi uczulenie to po wyeliminowaniu alergenu po jakim czasie znika wysypka? jest to kwestia godzin, dni czy tygodni?
Mam pytanie jeśli wystąpi uczulenie to po wyeliminowaniu alergenu po jakim czasie znika wysypka? jest to kwestia godzin, dni czy tygodni?
Nawet w wannie chce sie obracac
bez odpowiedniej pielęgnacji się nie obędzie..
dziewczyny a mam pytanie bo dzis znor rano troszke mi charczal:(( ale podaje mu ten syropek, robie inchalacje, zachowuje sie napewno jak zdrowe dziecko bo szalenstwa mu w glowie:)) osluchany w poniedzialek wszedzie ok wiec co to moze byc????
--
Winnica a Adaś ma tą wysypkę tylko na twarzy?
dziewczyny a mam pytanie bo dzis znor rano troszke mi charczal:(( ale podaje mu ten syropek, robie inchalacje, zachowuje sie napewno jak zdrowe dziecko bo szalenstwa mu w glowie:)) osluchany w poniedzialek wszedzie ok wiec co to moze byc????
wiesz co jak oddycha buzia to slychac, nie wiem czy to ze srodka czy to cos zalega....nos tez czysty i nic nie ma :)
Nawilzasz powietrze w domu?
Magku, oj nabralay, nabraly . I mojej do dzisiaj nie przeszlo
Winnica, a mozesz sprawdzic jaka masz wilgotnosc?
U mnie to samo. Muszę się nieźle nagimnastykować żeby gwiazda obdarzyła mnie uśmiechem Moja ostatnio tylko się uśmiecha przy przewijaniu, jak się ją w pupkę poklepie , a tak to powaga majestatu.
--
mój mi zapowiedział że daje mi 3 lata na ogarnięcie się, no max 5