Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ejjjj to Ty masz SuperGrzeczne dziecko!
obcinać paznokcie [chociaż tu ma jeden warunek - tylko w wannie podczas kąpieli ]
o jeszcze nie rusza DVD, dekoderów, szuflad oraz innych rzeczy, których jej nie wolno
no ale grzeczna po mamusi co nie ?
No jak on ma zasnąć w takiej pozycji?!
Najgorzej, że w nocy tak samo... bosszze, co to będzie jak nauczy się siadać? Będzie mi siadał całą noc?
Montenia, czy u Was była biegunka i wymioty?
bosszze, co to będzie jak nauczy się siadać? Będzie mi siadał całą noc?
e przy bostonce to chyba raczej tego nie ma....
Zauwazylam, ze Diegitos ma sucha bardzo skore za uszami a nawet w srodku na gornej malzowinie....
Zauwazylam, ze Diegitos ma sucha bardzo skore za uszami a nawet w srodku na gornej malzowinie....
normalnie mozna by bylo zdrapywac.... ktos wie czemu tak?
Nie chcę Cię martwić, ale u nas było tak samo - w nocy trzymanie za stopy, jak stopa uciekła to skuczał. A potem nauczył się obracać na brzuch. I w nocy budził sie na brzuszku i skuczał. Potem gibonować sie naumiał. I co? W nocy gibonował tak, że walił łepetyną - na szczęście w ochraniacz. Oczywiście skuczał. A teraz odkąd czworakuje to budzi się w nocy łażąc po łóżeczku i płacze strasznie, bo nie wie co się dzieje...
moja Ninka ani w nocy nie siadała, ani nie gibonowała ani nie raczkowala
po prostu spała
teo a wiesz przez ile czasu dziecko może zarażać?
Któregoś dnia latem przytulam moje dziecko, a jej głowa strasznie śmierdzi. Wącham wącham, co to jest. Dopiero 2 dni później odkryliśmy, że nie domywamy małej za uszami i to skisłe mleko :)
No weź Frag nie strasz
Wolę wersję Teorki:
u nas też takie niby otarcie na udzie zapoczątkowało bostonkę, fel miał coś takiego jakieś2 tyg temu pęcherzyki na dłoniach stopach ijęzyku wyskoczyły tydzień poźniej i dopiero wtedy pojawił się brak apetytu i rzeki śliny.
że każde dziecko do 6 miesiąca życia należy pieluchować .
Czarno widzę noce przez najbliższe 6 miesięcy
przez godzinę bawił się stopami, moim nosem, poduszką i oczywiście teżtak kombinował, że kołował po łóżku
no moja bratanica też została posadzona.... i nawet jak mój M powiedział do mojego brata(bo razem pracują) że Milka już raczkuje to on zdziwiony i oburzony powiedział że dziecko powinno najpierw siedzieć a potem raczkować
Co jeszcze pomaga?
No i TA DA DAMMM !!! JEST ZĄBEK !!
Powiedzcie mi, że nie jestem wyrodną matką, że idę do kina i Małą z babcią zostawię! Please! Bo oczywiście już zaczynam mieć kaca moralnego ...