Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ejjjj to Ty masz SuperGrzeczne dziecko!

] to jeszcze nie rusza DVD, dekoderów, szuflad oraz innych rzeczy, których jej nie wolno 

obcinać paznokcie [chociaż tu ma jeden warunek - tylko w wannie podczas kąpieli ]
a wcześniej to się bałam, że jej palcę obetnę :>o jeszcze nie rusza DVD, dekoderów, szuflad oraz innych rzeczy, których jej nie wolno
woooooooooow
u nas co chwila tylko "Paulinaaaaa, ojjjj... nie wolno" 
no ale grzeczna po mamusi co nie ?
),to sie mnie pytala co to jest
. Chyba ja mam takie szczescie,ze na lekarzy konowalow trafiam. a pediatra usilnie wmawiala mi alergie

No jak on ma zasnąć w takiej pozycji?!
Najgorzej, że w nocy tak samo... bosszze, co to będzie jak nauczy się siadać? Będzie mi siadał całą noc?

przerwę miała do 5, a jak się udało diablice w końcu uspać, to niestety długo moja radość nie trwała bo o 6 już zaczynała dzień
Montenia, czy u Was była biegunka i wymioty?
bosszze, co to będzie jak nauczy się siadać? Będzie mi siadał całą noc?

e przy bostonce to chyba raczej tego nie ma....

Zauwazylam, ze Diegitos ma sucha bardzo skore za uszami a nawet w srodku na gornej malzowinie....
Zauwazylam, ze Diegitos ma sucha bardzo skore za uszami a nawet w srodku na gornej malzowinie....
normalnie mozna by bylo zdrapywac.... ktos wie czemu tak?
Nie chcę Cię martwić, ale u nas było tak samo - w nocy trzymanie za stopy, jak stopa uciekła to skuczał. A potem nauczył się obracać na brzuch. I w nocy budził sie na brzuszku i skuczał. Potem gibonować sie naumiał. I co? W nocy gibonował tak, że walił łepetyną - na szczęście w ochraniacz. Oczywiście skuczał. A teraz odkąd czworakuje to budzi się w nocy łażąc po łóżeczku i płacze strasznie, bo nie wie co się dzieje...

moja Ninka ani w nocy nie siadała, ani nie gibonowała ani nie raczkowala
po prostu spała
teo a wiesz przez ile czasu dziecko może zarażać?
. Nic nie powiedziałam, ale pieluchować nie zamierzam na wszelki wypadek. Dobrze myślę? Nóżki ma szeroko podczas chustowania, a wydaje mi się, że dobrze, żeby tymi nóżkami sobie też swobodnie machała, co ostatnio uskutecznia
.
.
[/urlKtóregoś dnia latem przytulam moje dziecko, a jej głowa strasznie śmierdzi. Wącham wącham, co to jest. Dopiero 2 dni później odkryliśmy, że nie domywamy małej za uszami i to skisłe mleko :)
No weź Frag nie strasz
Wolę wersję Teorki:
u nas też takie niby otarcie na udzie zapoczątkowało bostonkę, fel miał coś takiego jakieś2 tyg temu pęcherzyki na dłoniach stopach ijęzyku wyskoczyły tydzień poźniej i dopiero wtedy pojawił się brak apetytu i rzeki śliny.
że każde dziecko do 6 miesiąca życia należy pieluchować.

) Poza tym budził się co godzinę, a o 5:00 uznał, że noc się skończyła
Czarno widzę noce przez najbliższe 6 miesięcy
przez godzinę bawił się stopami, moim nosem, poduszką i oczywiście teżtak kombinował, że kołował po łóżku

no moja bratanica też została posadzona.... i nawet jak mój M powiedział do mojego brata(bo razem pracują) że Milka już raczkuje to on zdziwiony i oburzony powiedział że dziecko powinno najpierw siedzieć a potem raczkować
Co jeszcze pomaga?
No i TA DA DAMMM !!! JEST ZĄBEK !!![]()

ściągnęłam 200 ml - chyba spoko, nie? jak na pierwszy raz...

Powiedzcie mi, że nie jestem wyrodną matką, że idę do kina i Małą z babcią zostawię! Please! Bo oczywiście już zaczynam mieć kaca moralnego ...
ja przez to że nie wychodziłam ( raz jak Lulu miała równo 5 tyg, i drugi jakoś ze 3tg temu) to w takiego doła wpadła, że siedziałam i ryczałam, nie była w stanie się Młodą zająć
Uwielbiam jak mnie łapie za rękę i usypia obok
Normalnie jakieś zboczenie,ale ona jest jeszcze mała ech.. Nie umiem jej odłożyć od tak,wiem świrnięta jestem 
Ostatnio miałam już mega dół,ale jak są takie dni słoneczne jak dziś to się od razu żyć chce
Miłej zabawy