Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Normalnie jakieś zboczenie,ale ona jest jeszcze mała ech.. Nie umiem jej odłożyć od tak,wiem świrnięta jestem
Ja tam w sumie chyba nigdy nie mialam poczucia winy, ze zostawiam dziecko "samo" !!!!
Adaś został z moją siostrą, to cały czas o nich myslałam, i nie potrafiłam się zrelaksować
szczesliwa mama = szczesliwe dziecie :D
Leos ugryzl mnie w sutek do krwi. Taka to frajda jest z 'perelek'
mamie sie tez cos od zycianalezy i ma prawo odpoczac troche od dziecka
szczesliwa mama = szczesliwe dziecie :D
ale jeżeli od czasu do czasu pozwoli się dziecku wyciszyć i uspokoić, to ja nie widzę nic złego (ale pewnie jestem w mniejszości ).
Kiedy wasze dzieci zaczely gibowac? :D
Wojtek chce ją namówić, żeby w sobote zostala z Małą, żebyśmy mogli gdzieś razem w końcu wyjść wieczorem ale sie zastanawiam, czy to dobry pomysł
a Nina dzisiaj od rana non stop uzywa zdania wielokrotnie złożonego pt "KICI OĆ"
Kiedy wasze dzieci zaczely gibowac? :D
Ale ta mama musi najpierw nauczuć się wychodzić, no bo tak jaka ja: wyszłam do fryzjera i paznokietki dodatko zrobić, ot tak, dla relaku i przyjemności, tylko że wcale nie odpoczęłam od dziecka, bo cały czas o nim myślałam
jej kolejnym super pomysłem było porwać Aleks i ochrzcić bez naszej wiedzy !
znów normalnie sypiam w nocy Alleluja! Także jest ząb i są przespane noce
moze z siadu - jak jest sadzane - ale jest to rozwojowo NIEPRAWIDLOWE
Magku, to chyba Magdalena wymyśliła - jak dziecię jest na czterech łapkach i "gibie" sie w przód i w tył :D
jak się leży na brzuchu to się wzmacnia mm brzucha? przecież nikt z nas nie ćwiczy tak brzucha będąc dorosłym. Wręcz przeciwnie jak dziecko leży na brzuchu i podpiera się już na rękach mm brzucha się wtedy rozciągają,więc na pewno nie pracują.
kurcze jeszcze mnie to zastanawia skąd opinia że jak się leży na brzuchu to się wzmacnia mm brzucha?
jak dziecię jest na czterech łapkach i "gibie" sie w przód i w tył :Da to nie jest tak, że gibie się na łapkach i kolankach? Lil na 4 łapkach zaczęła się gibać 2 tygodnie temu, a na kolankach i łapkach (w czworakach) tydzień temu. I teraz jest na etapie kombinowania, jak usiąść Myślałam, że najpierw nauczy czworakować a potem siadać...
Hussy: znów normalnie sypiam w nocy Alleluja! Także jest ząb i są przespane noce
Ja też chcę!!!
A no i zapomniałam dodać, że jej kolejnym super pomysłem było porwać Aleks i ochrzcić bez naszej wiedzy ! (bo my nie chcemy na razie)
Ja wczoraj się czułam, jakbym jakąś zbrodnię popełniałapamiętam, jak po raz pierwszy L. zasnęła w koszyku jak miała 2 miesiące (wcześniej spała z nami) - też się czułam okropnie :)
a to nie jest tak, że gibie się na łapkach i kolankach?
Co do smoczków, to chyba ja jestem jakaś dziwna, bo moje dziecię jest bezsmoczkowe.
Kiedy przeniosłyście swoje dzieci do normalnej wanny?
Kiedy przeniosłyście swoje dzieci do normalnej wanny? Bo my cały czas kąpiemy naszą w wanience w sypialni (w łazience się nie mieści) i trochę już mamy dość całego zachlapanego parkietu
Prawa jedynka na górze wyszła kilka dnie temu a teraz widzę, że idzie prawa dwójka.Dziewczyny to normalne?
Po tylu nieprzespanych nocach tak szybko zaczac staranka o rodzenstwo dla krasnala!
Ja sobie musze najpierw odespac o ile bedzie mi dane
Ostatnio dorwał jakiś smoczek, spojrzał na niego i próbował nim psa nakarmić. Pies uznał, że to gryzaczek
Podziwiam Cie!
Po tylu nieprzespanych nocach tak szybko zaczac staranka o rodzenstwo dla krasnala!