Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a że sobie to ktoś inny skomentuje to już taki urok forume, się nie irytuj

ja się ani ani nie zirytowałam
na chodzenie pierwsze słowo pierwszą kupę do nocnika porobię bal..
[/url]
A dziś w nocy wstała na 2 godziny,chodziła nam po twarzach i mówiła tata,tata ... No i szorowała smokiem po dziąsłąch jakby ją swędziały czy co

Przestaje być już powoli takim cycozwisem to moge coś tu porządzić
I mam pytanie do Was, które mają juz usystematyzowane życie z maluchami ;-) jak to wyglada u Was? (wiem, ze juz nie raz taki temat był poruszany - i nawet wykonałam pracę przeszukania naszego wątku, ale poszukiwania spełzły na niczym, bo tego jest tyyyle
)

.
. Zachodzę w głowę, co się stało, czy to kolka, czy może za ciepło jej tam było (bo grzali niemiłosiernie), czy coś ją bolało. Płakała jak nie moje dziecko, szybko się zebraliśmy do domu i w domu spokój, nocka pięknie przespana (nawet do 5 godzin jedne sen), rano obudziła się wesoła i spokojna.
[/url

- bardzo ładnie zaangażowała się w Małą
chciała zawsze prowadzic wózek, podchodziła przyglądała się jej, asystowała przy przewijaniu, sama ją zagadywała i zabawiała
Więc "współpraca" udana
I ja chętnie poczytam, jak wprowadzić jakąś systematyczność, bo u nas póki co spontan .

taki TYP
dopiero po skończeniu przez nią 6 mies doszłam mniej więcej stałe pory snu, ma 3 drzemki 30 min

I taką miała minę, jakby w totka wygrała 

No weź! Jaja sobie robisz.... ???? bez karmienia w nocy?

Rumba,Oliwce w wieku Twojej Nataszy to się zmieniało po kilkanaście razy :) Także radzę się nie przyzwyczajać puki co

Zazwyczaj je co 2 max. 3 godz, nawet w nocy.
Przepis poproszę!