Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/urlSie chwalilam wszystkim, jak to Nadia ladnie spi, no i przechwalilam. Mlodsza byla mniej swiadoma, nawet z meczacymi gazami spala, mimo rzucania sie po calym lozku, a teraz kazdy pierdek Ja wybudza
to chyba nie dziedziczne...

A te prawdziwe pierdziochy to niestety nie dość, że wybudzają ją w nocy, to jeszcze mnie i Marcina 

Ale jazda :) Podejrzewam, że nie ma co się cieszyć, bo to pewnie przez pogodę - mega niskie ciśnienie, leje i jest ciemno ;) Ale tak czy siak - fajnie było spać całą noc :D
.
[/url]
) i teraz śpi pod kołderką. I albo kołderka jest jeszcze dla niej za duża do zrzucania, albo mam jakieś spokojne dziecko ale na razie tak jak ją położę i przykryj tak leży
rusza się na boki i majta rączkami.
DZIEWCZYNY - JESTEM W SZOKU! Po raz pierwszy od dwóch miesięcy Krasnal przespał calusieńką noc

Na razie bardziej mi zwisa na piersi zamiast ciągnąć, więc trochę mnie martwi czy się najada i przybiera, ale mam nadzieję, że poradzicie mi tu czy na innym wątku jak przezwycięzyć te wszystkie początkowe trudności
Hej Dziewczyny
Chciałam się oficjalnie przywitać na Waszym wątku, i mam nadzieję dołączyć na stałe
GRATULACJE!
oże Krasnal uznał, że 8 m-cy to już poważny wiek i nie ma co bawić się w nocne pobudki!
. Może faktycznie ciśnienie. Od razu jej temperaturę zmierzyłam, czy zdrowa
.
.
[/urlGosiak dzisiaj przespał całą noc, tzn. od 24 do 6.20
Ewelinda, może i u nas zęby? Śniło mi się, że mu 6 na raz wyszło
[/url]
. I 4.5 letnia tez
. Dzisiaj do starszej wstawalam 6 razy!
(przezebiona i mega kaszlac) i do mlodszej z 2. Takze dziewczyny,nie narzekac

, to kolejny skok.
[/url