Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
FLAVIA ja bym poczekała jeszcze parę dni z tym badaniem moczu
A moja mlodsza corka 16m-czna budzi sie co noc . I 4.5 letnia tez . Dzisiaj do starszej wstawalam 6 razy! (przezebiona i mega kaszlac) i do mlodszej z 2. Takze dziewczyny,nie narzekac
Nie chce Cie martwic ale u nas byly AZ 2 NOCEprzespane! (przed wykluciem sie zeba) A teraz jest jeszcze gorzej niz przed przespanymi nocami (pewnie ida kolejne zebole)Mam nadzieje, ze to krasnala nie dotyczy i mu sie jednak spodoba spanie!
Nie chce Cie martwic ale u nas byly AZ 2 NOCEprzespane! (przed wykluciem sie zeba)
z podwojna sila nie spania, niestety!
i noge mają podobną. [/quote][quote=nessie]Jezynka widze, ze Hania z Diego ida leb leb wagowo!!!!!!
A, i nie wiem, czy to ma znaczenie, ale zawsze wymiotuje późnym popołudniem/wieczorem - rano nigdy.
Wczoraj Krasnal przespał noc, a dzisiaj wstawał znowu co pół godziny ;) A teraz wstał, rechocze i mnie gryzie w nogi
Milka nie wymiotuje wraz z siadem minęło ulewanie... ale myślę że chlustanie to nie takie do końca zwykłe coś? może on za szybko je a spróbuj drobniej może wtedy przetrawi....
No Krasnalowi ulewanie tez minęło, za to wymioty się zaczęły... Od dzisiaj znowu mu będę miksować, jak jeszcze raz zwymiotuje to idę do lekarza, bo mnie to trochę niepokoi...
A to niespanie to już ma drugi miesiąc, więc to chyba nie zęby tylko taka natura ;)