Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moja miała 3 wkłucia jednego dnia - 5w1, żółtaczka i pneumokoki. Moze dlatego tak źle się czuła później...
Hanny, Katka i zostawiacie dzieci same z pielegniarka podczas szczepienia? Czy ktos inny z rodziny z nimi jest?
ja wiem ze zło ale jak się nie ma innego dr pod ręką? a moja "pediatra" to też jakaś taka słaba jest niestety. Btw znacie dobrego pediatrę w ramach nfz Warszawa-Ochota ew. Warszawa po prostu? Dr google to ZUO :)
No chyba,ze ma jakies inne objawy nitolerancji typu; biegunki,krew w kupce,ulewanie (ale bardzo silne), wysypka
o a my jabłek duuuzo jemy... U nas np. jak zjadalam duze ilosci jablek (w kompocie), to mala starsznie czyscilo
Mam pytanie dziewczyny - moja Michasia od jakichś 3 dni wybudza się w nocy ze snu (a w zasadzie płacze przez sen) gromkim płaczem... Szybciorkiem lecę na ratunek, łapię za rączkę i mała zasypia. Trwa to dosłownie z 10 sekund. Czy ktoś tak ma ze swoim Maluchem...? Skąd taki płacz...?
przejdzie, taki etap
no i na dodatek mamy podejrzenie alergii na mleko krowie
Możesz jej podtykać np. drugą piąstkę, nam tak pokazała rehabilitantka, wtedy dziecko bada sobie świat (o to mu w sumie chodzi), a nie ssie ciągle tego samego palucha. Patka u nas zasypie ssąc 2 palce - wskazujący i środkowy i zasłaniając oczy drugą ręką :) Na szczęście zmienia ręce i raz się zasłania jedną, raz drugą :) Już ma tego kciuka całego bordowego
Możesz jej podtykać np. drugą piąstkę, nam tak pokazała rehabilitantka, wtedy dziecko bada sobie świat (o to mu w sumie chodzi), a nie ssie ciągle tego samego palucha.
The_Fragile: Liżę Lotka!?
aaaa bo dzisiaj 50 milionów w lotka można wygrać! To i ja bym polizała