Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
lizelotka83:
Ano liże liżę i jakoś od lat nic z tego lizania nie wychodzi
Z takim nickiem to musisz wygrać 50 melonów dzisiaj :DD
Na kwasno pachnie juz trawione mleko (czesto wyglada jak sciety twarog). Zwieracz przelyku jest jeszcze niedojrzaly i jeszcze przepuszcza pokarm. Moje corki napewno do 7-8 m-cy ulewaly, a nawet potem czasem im sie cos cofnelo,jak np, na brzuchu lezaly,bad zja nosilam ta,ze uciskalo brzuszek. A ten syrop ,co kolzanka dawala dziecku to napewno debridat a zageszczacz to nutrition nestle.
moje dziecie chlusta wlasciwie po kazdym karmieniu.

judka25
gdyby mi lekarz zabronil jesc nabial to zmienilabym lekarza
i pediatra powiedziała, to samo co pisze montenia, że ukł. pokarmowy dojrzewa i pierwsze bóle nie mają nic wspólnego z nabiałem
Ale powiem Wam, że jak powiedziałam koleżankom że jem nabiał, to zrobiły "wielkie oczy" i powiedziały, że jak one miały małe dzieci (całkiem niedawno), to lekarze zabraniali przez długi czas (w Polsce), oczywiście nie sprawdzili tego badaniami, że dziecko nie może nabiału, tylko tak zapobiegawczo
, czyli widać, że ten mit nawet wśród lekarzy jest popularny.

Ale niestety musiałam wyeliminować wiele rzeczy, cóż mój "egzemplarz" jakiś taki wrażliwy nie dość, że kolki, mega- hiper marudne przechodzenie skoków, budzenie się, bo pies za oknem zaszczekał.... to teraz chyba na dodatek ząbkowanie... Za kim to moje dziecko takie wrażliwe?
To moja Pani pediatra na razie nic o alergii Malej nie wspominala, a wrecz kazala mi probowac nabial po 4 m-cu, bo twierdzila, ze uklad pokar. dojrzewa... (dlatego tez nie ma, co wszystkich lekarzy mierzyc jedna miara)
. Potem jeszcze 2 godzinki drzemki! Jestem wyspana, aż mam ochotę na spacerek ale leje za oknem
.
, to Gosiak też tak zareagował.
[/urlBo chyba jak mi dziecię nie gorączkuje, to do lekrza nie ma co uderzać
A starsza zapalenie ucha miala i konczy antybiotyk.
.
[/url
a poczym tak wywnioskowala po lekkiej wysypce na brzuszku ( która nie jest wysypką tylko plamkami, ita niby wysypa,pojawiła się tylko dlatego że mały był opatulony jak szliśmy do przychodni bo to jest okropny zmarźluch i musi być ciepło ubrany bo inaczej jest awntura) i po zaczerwieniach w fałdkach pod kolanami... no porostu cycki mi opadły...czy teraz każda wysypka, zaczerwienie czy plamka do ma być alergia? Pozatym wystawiła zaświadczenie że mały może chodzić na basen...ale chyba pójde jeszcze do jednego lekarza do Luxmedu coby potwierdził że nie ma przeciwskazań.
chyba, że to data produkcji 
Paweł nie zdążył i wszedł jak już na brzuchu leżała
Wychodzicie dzis z maluchami na spacer...?

.
[/urlTEO spokojnie opiekujesz sie dzieckiem:))

Wychodzicie dzis z maluchami na spacer...?
] itp
] mimo, ze w koło każdy kicha, prycha, smarka i kaszle
]
nieważne czy wiatr dupy urywa, czy jest mróz [tzn do minus 10 wychodzimy bo więcej me dziecko za noworodka nie wytrzymywało ] itphartować trzeba potomków
i nie wiem czy to nie jest znów powiązane z moją @
] także dziś odpuszczam
nieważne czy wiatr dupy urywa, czy jest mróz [tzn do minus 10 wychodzimy bo więcej me dziecko za noworodka nie wytrzymywało] itp