Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ej, ale z tego co pamiętam to nie raz tu pisałaś,że V piętro itd i że masz już dość siedzenia w domu itd...
Ale co kto tam lubi...
nawet pies na dwór nie chciał wyjść :P
migg- o w końcu ktoś z Wlkp. tzn. jest kilka dziewczyn, ale i tak wydaje mi się mało nas Wielkopolanek :)
Pomóżcie mi czy któraś ma pomysł na przekonanie mojego dziecia do picia z butelki?!
Przez jakiś czas ładnie pił teraz ni huhu;/ drze się w niebogłosy;/chciałby cyca by leciało jak z butelki a butelka by byla cycem;/
Madzinka83, moja też miała etap histerycznego reagowania na dźwięki, których wcześniej nie zauważała, albo które wcześniej ją uspokajały - ok 3 miesiąca. Po paru tygodniach minęło.
od razu był paniczny płacz. Normalnie jakby dziecko ktoś uderzył
To ja to ja :) ciekawe, bo to nie ja napisałam
ale wstawiło się madzince, że to niby mój cytat
Marzy mi sie kino,a Dominik to nawet smoka nie umie ciagnac haha:)
Marzy mi sie kino,a Dominik to nawet smoka nie umie ciagnac haha:)
Dziewczyny, dzisiaj na wizycie u neurolog usłyszałam, że SAMOLOT JEST ZŁY!!!
No i o co chodzi???
Bądź tu mądry.
Któraś z Was pisała przecież, że Zawitkowski polecał robienie samolota!
a teraz sobie tak myślę czy faktycznie ją te samoloty blokowały czy nie bo w sumie zaczęła czworakować, siadać i wstawać w wieku 9 mscy czyli niby w normie ale jednak dużoooo później niż dzieci samolota nie robiące.
Bo ja wiem? Krasnal też robił samolot, ale najwyraźniej był to krok do czworakowania, bo robił tak ze 2 tyg, potem przestał i "poszedł" ;))))
Vsti: migg- o w końcu ktoś z Wlkp. tzn. jest kilka dziewczyn, ale i tak wydaje mi się mało nas Wielkopolanek :)
Oj taaa...mało nas ;)
Marzy mi sie kino
I to chyba o to chodziło, później to już chyba nie ma aż takiego znaczenia
he fragile a dlugo zajelo Krasnalowi przejscie od kleczenia na lokciach do czworakowania?
Dobrze, że kina są czynne również w dzień, bo nie mielibyśmy szans zostawić Lil wieczorem z kimkolwiek.
doti_p: a jak gada :)
oj z dnia na dzień coraz więcej
Bo powiem szczerze, czasem dziwnie mi jest mówić do niemowlaka. A jeszcze do tego reszta rodziny ciągle do niego "guga"
ale samolot u nas to tylko przerywnik do podparcia, i to podparcie z każdym dniem jest większe
a jak myślisz, co sprawia że Ninka jest taka gadulinka?
No, my się z mężem na poranne seanse przerzuciliśmy, bo tak wygodniej - dziadkowie zabierają małego na spacer, a my hop do kina ;)
czasem dziwnie mi jest mówić do niemowlaka. A jeszcze do tego reszta rodziny ciągle do niego "guga"
Moja teściowa mówi do L. "kici kici" i to jest nasz hit
Wiecie, że bliźnięta często wykształcają swój własny język, którym się porozumiewają i nie czują potrzeby kontaktów z otoczeniem, bo przecież one nawzajem się świetnie rozumieją?