Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teo, na mnie się na placu zabaw jak na wariatkę patrzyli jak brałam 3miesięcznego dziabola na ręce i tłumaczyłam, że tam dzieci biegają i co robią..
Teorka, a ona np, jakoś wcześnie zaczęła gaworzyć itp.?
bo dla mnie gibon to jest powstanie na czworaki i bujanie się przód, tył
A Wy tak uczenie mówicie do dzieci?
"abubububu"
A Wy tak uczenie mówicie do dzieci? I
On tak patrzył to co - milczeć miałam? :DDD
zabieram ją np do łazienki i mówię "zobacz Ninka kot się zesrał, musimy teraz posprzątać"
a ona rechocze jak żaba i woła "pupa ! pupa ! " ---> tak na kupę mówi od paru dni
Ja siedziałam przy inkubatorach i im o wszystkim opowiadałam. Opowiadałam kto jest kim w rodzinie, opowiadałam im o kotku, teraz jak sobie przypomnę, to ciągle im obiecywałam, że niedługo wyjdą do domu i poznają kotka :) No i od jednej pielęgniarki dostałam książkę z baśniami, którą miałam w szufladzie w inkubatorze i czytałam im. Kilka razy przeczytałam im brzydkie kaczątko, czerwonego kapturka, na początku głupio się czułam intonując, ale potem przywykłam :) Teo, ja nawet do jednodniowego w szpitalu gadałam :DDD I opowiadałam mu kto jest w domu, jak dom wygląda, że jest kot... Po prostu ja się jakoś pewniej z tym czułam jak do niego mówiłam. On tak patrzył to co - milczeć miałam? :DDD
I lubił jak mu śpiewałam. Podejrzewam, że mogłabym mówić totalne głupoty i tak by był zainteresowany ;)
Ja siedziałam przy inkubatorach i im o wszystkim opowiadałam. Opowiadałam kto jest kim w rodzinie, opowiadałam im o kotku, teraz jak sobie przypomnę, to ciągle im obiecywałam, że niedługo wyjdą do domu i poznają kotka :) No i od jednej pielęgniarki dostałam książkę z baśniami, którą miałam w szufladzie w inkubatorze i czytałam im. Kilka razy przeczytałam im brzydkie kaczątko, czerwonego kapturka, na początku głupio się czułam intonując, ale potem przywykłam :)
--
Uwielbiam śpiewać :) Lil chyba też to lubi :) Diego jak zaczyna w aucie marudzic to zaczynam spiewac .... zawsze dziala!!!!
migg: Uwielbiam śpiewać :)
ja też ale nie umiem
jak była mała a ja zaczynałam śpiewać to od razu ryczała
a teraz zatyka mi paszczę ręką [albo cumla wpycha] i się śmieje z matki
także kuj żelazo póki gorące
Mała urodziła się z wagą 2600g a w trzeciej dobie spadła do 2520g
Dziewczyny nie wiem co zrobić ze swoim dzieckiem! Od 3 dni budzi się koło godziny 22-23 i nie chce spać do 2giej.
jak to jest u Was z TV- przyznam sie szczerze, że od czasu do czasu dajeHani oglądać jak chce cos zrobic.
A jak jest u Was?.
koniecznie TV osłobić tak aby Hania nie widziała.