Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wscieklam sie przeokropnie i powiedzialam jej ze nie ma czegos takiego jak malo tresciwy czy malo tlusty pokarm.
Nie dam rady nie oglądać jak teraz siedze w domu-oszalałabym chyba tak przez 10-12h x5 dni w tyg. siedzieć i bawić sie tylko z dzieckiem.
Jestem wzrokowcem i uspokajaja mnie TV- kolorowe obrazku itp.
Fragile my też zapuszczamy sobie Dextera jak Gosiak śpi .
7 miesięczną i powiedziała,że ona jej dalej mleko tylko raz dziennie na noc Ja byłam w szoku,bo moja Oliwka zjada po 3/4 razy dziennie mleko + kaszka+jakiś owoc+słoiczek i w między czasie poskubie bułeczkę..
ale nie dla dzieci ;)
a nie lepiej mlekiem? Karmisz pewnie piersią...? Wiem, że u małego dziecka podawanie jest trudne, z czasem jest coraz łatwiej
The fragile nie pomoge...
Znowu karmie 2 razy w nocy!
tak, karmię piersią. Misia bierze nie tylko ferrum lek ale i wit b1, b6, folik, k+d i podaję witaminki z łyżeczki, bo z tym problemu raczej nie mam. Chodzi mi o to, że ferrum lek jest bardzo słodki i moja Michasia go zwraca... Od 3 dni codziennie - 5 minut temu również :/
Dominik sie nie najada do tego moj pokarm jest na pewno malo tresciwy. Wscieklam sie przeokropnie i powiedzialam jej ze nie ma czegos takiego jak malo tresciwy czy malo tlusty pokarm.
wydój trochę mleka, rozrób z witaminami i syropem ferrum w kubeczku i wciągnij w strzykawkę. Jak potrzeba daj więcej mleka, parę razy nabierz strzykawką. Ja to robiłam codziennie, chociaż nie znoszę odciągania mleka, teraz już podaję czysty ferrum.
--
Ja podaję 1,5ml rano i wieczorem strzykawką ale niestety jest to tak słodki lek, że moja Michalinka często go zwraca - praktycznie co 2 dzień. Czy któraś z Was rozcieńczała go z wodą...?
ja to chyba mam nawet PLATYNOWE !
6-150ml
10- 90ml (+30ml za jakis czas)
13-120ml
17-180ml
20-100?!
Wypije mleko i niby już usypia
to mleka może wciągać coraz mniej
ładnie Ci Lulu je!
FLAVIA ja tez uważam że Lusia je ok i wcale nie za mało......
Ja też mam platynowe dziecko- nogdy nie wstawałam w nocy na karmienie- ale my na butli, ale to co.