Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od x czasu usiłuję ustalic jakiś rytm karmień, jak już się uda to nagle bum i wszystko sie pie....
9.30 łaskawie wypiła 120ml po 13h przerwy?! już się tak zryczałam, bo jestem bezsilna... od x czasu usiłuję ustalic jakiś rytm karmień, jak już się uda to nagle bum i wszystko sie pie....
U mnie dziś zjadła o 05:00- 150 mm i po 08:00 wcisnełam w nią 3 łyżeczki marchewki z jabłkiem.
Nie wiem co sie dzieje.Hania tak ładnie jadła.
Martynce tak poci się głowa - i też się zastanawiam czy to normalne
ale pierwszy raz sie to zdazylo podczas snu!
O tyle o ile sie nie dziwilam podczas upalow .... ale teraz? To chyba nie normalne?
Flavia, ale po pierwsze- to dziecko to nie automat, po drugie- jedne mają rytm, dla innych rytmem jest brak rytmu ;-)
Ostatnio też sie żaliłam, że moje dziecko nie łapie sie za nóżki- skubana tego damego dnia zaczeła to robić.
NESSIE a dajesz mu witamine D?bo gdzieś czytałam że dziecko się może pocic przez jej niedobór
właśnie, o to pocenie też miałam zapytać
To ja może dorzucę, że moje też usnąć nie chcą i nie chcą spać rano dłużej niż do 6 i jeszcze że mogłyby wreszcie zająć się sobą cały dzień Pożaliłam się, teraz czekam na efekty --
Flavia przy kazdym karmieniu Ci sie poci? U nas normalnie krople potu widac!
Sama miałam tak przez pierwszy miesiąc dziewczyn w domu, ten cały cyrk z podgrzewaniem i wyliczaniem ile zjedzą, a potem im powiedziałam, że albo się nauczą jeść z piersi, albo kończymy przygodę z karmieniem, bo nie miałam nawet kiedy przez te cyrki ściągać pokarmu...
Brak apetytu po szczepieniu to normalne chyba, nie? Pytam, bo cycki już mam jak kamienie, a Lusia śpi i gdzieś ma jedzenie (ale mi się zrymowało) W nocy troszkę jadła, ale też bez szału.
Dziewczyny karmię piersią i mój mały już 4 dni nie robił kupy. Czy to normalne? Czy coś w mojej diecie jest nie tak, że nie robi kupy ?
--
Mój przez pół roku życia miał tylko JEDEN dzień gdy nie zrobił kupki. Tak więc nie wiem... A cierpi z tego powodu?
Dieguś zaczyna raczkować, może on wygibasy robił znowu w nocy i mu się wylało?
Dziewczyny karmię piersią i mój mały już 4 dni nie robił kupy. Czy to normalne? Czy coś w mojej diecie jest nie tak, że nie robi kupy ?
Dziewczyny, czy tylko ja tak mam?-ciągle bym kupowała Hani nowe zabawki, a tu garnuszek Fisher Price( za mała jeszcze jest) a tu grający żół, grające coś tam i coś tam...i ciągle mi mało.