Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
 przedwczoraj wypiła tylko 60ml, a wczoraj już nieco lepiej bo 440ml...z jednej strony się martwię, a z drugiej widzę, że przybiera, więc myślę, że dziecko samo reguluje swoje potrzeby..bebiko już wycofałam i będę ja obserwowała...

od x czasu usiłuję ustalic jakiś rytm karmień, jak już się uda to nagle bum i wszystko sie pie....
). Jak miał 9mcy nie było lepiej.
 Ewunia je mniej niż Krzyś, są dni, że wydaje mi się, że prawie nic nie zjadła. No ale to raczej tylko moje "wydajemisię", bo skoro zdrowa, wesoła, pełna energii, to na samym powietrzu nie chodzi. Widać je tyle, ile jej potrzeba 
      9.30 łaskawie wypiła 120ml po 13h przerwy?! już się tak zryczałam, bo jestem bezsilna... od x czasu usiłuję ustalic jakiś rytm karmień, jak już się uda to nagle bum i wszystko sie pie....
U mnie dziś zjadła o 05:00- 150 mm i po 08:00 wcisnełam w nią 3 łyżeczki marchewki z jabłkiem.
Nie wiem co sie dzieje.Hania tak ładnie jadła.
Martynce tak poci się głowa - i też się zastanawiam czy to normalne![]()
ale pierwszy raz sie to zdazylo podczas snu!
O tyle o ile sie nie dziwilam podczas upalow .... ale teraz? To chyba nie normalne?

[/url]
Flavia, ale po pierwsze- to dziecko to nie automat, po drugie- jedne mają rytm, dla innych rytmem jest brak rytmu ;-)

Ostatnio też sie żaliłam, że moje dziecko nie łapie sie za nóżki- skubana tego damego dnia zaczeła to robić.
 Pożaliłam się, teraz czekam na efekty 

[/url]
NESSIE a dajesz mu witamine D?bo gdzieś czytałam że dziecko się może pocic przez jej niedobór
)właśnie, o to pocenie też miałam zapytać
To ja może dorzucę, że moje też usnąć nie chcą i nie chcą spać rano dłużej niż do 6 i jeszcze że mogłyby wreszcie zająć się sobą cały dzień Pożaliłam się, teraz czekam na efekty --
      Flavia przy kazdym karmieniu Ci sie poci? U nas normalnie krople potu widac!
Sama miałam tak przez pierwszy miesiąc dziewczyn w domu, ten cały cyrk z podgrzewaniem i wyliczaniem ile zjedzą, a potem im powiedziałam, że albo się nauczą jeść z piersi, albo kończymy przygodę z karmieniem, bo nie miałam nawet kiedy przez te cyrki ściągać pokarmu...

[/url]
Brak apetytu po szczepieniu to normalne chyba, nie? Pytam, bo cycki już mam jak kamienie, a Lusia śpi i gdzieś ma jedzenie (ale mi się zrymowało) W nocy troszkę jadła, ale też bez szału.
[/url]
Dziewczyny karmię piersią i mój mały już 4 dni nie robił kupy. Czy to normalne? Czy coś w mojej diecie jest nie tak, że nie robi kupy ?
--
      Mój przez pół roku życia miał tylko JEDEN dzień gdy nie zrobił kupki. Tak więc nie wiem... A cierpi z tego powodu?
Dieguś zaczyna raczkować, może on wygibasy robił znowu w nocy i mu się wylało?

Dziewczyny karmię piersią i mój mały już 4 dni nie robił kupy. Czy to normalne? Czy coś w mojej diecie jest nie tak, że nie robi kupy ?

wyszorowałam pół chaty :DDziewczyny, czy tylko ja tak mam?-ciągle bym kupowała Hani nowe zabawki, a tu garnuszek Fisher Price( za mała jeszcze jest) a tu grający żół, grające coś tam i coś tam...i ciągle mi mało.

[/url]
.
, dobrze, że w większości używane, ale po prostu uwielbiam. Taki boski ciucholand odkryłam dzięki przyjaciółce, ale w innym mieście i kombinuję, jak tam pojechać. Niedaleko teściowej, więc muszę się znowu kiedyś wprosić 
.
[/url
 Potem ja uspokoję, i znowu w kółko to samo...

. Szybko się zwinęliśmy, bo dostała takiego ataku płaczu, że aż łezki jej poleciały. Potem po 2 dniach to samo w domu po tym, jak mąż uderzył przez przypadek w kaloryfer. Lament nie z tej ziemi, a wcześniej nic jej nie ruszało. Pie.rwszy raz słyszałam taki szloch mojego dziecka. Boję się, bo za półtora tygodnia chrzciny i nie wiem, jak Gosia zreaguje na dzwonki w kościele 
.
. Ostatnio z empiku nie mogłam wyjść, bo każda mi się pdoobała.
[/url
 Na co mu odpowiadam, że zrobił dziewczynkę i ma być małą damą