Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
The Fragile jak nocka?
HUSSY a czego jej nie możesz dac?
hussy ja juz od jakiegos miesiaca jem po katach
który ma cos w pysku i próbuje mu się to coś (smycz, kość) zabrać? Tak rusza łbem w jedną i drugą stronę z zaciśniętą paszczą.
Mój mąż właśnie nakarmił butla i uspał Franuśka a mi serducho pęka. Musieliśmy zobaczyć czy mały zakceptuje taką sytuacje bo ja za dwa tyg wybywam na 3 dni i zostają sami...
Czy jeśli A pospała od 19.30 do 5, potem zjadła i poszła jeszcze spać, a P obudziła się o 6, to mogę powiedzieć, że przespały mi nockę?
Jak usypiał przy piersi, to ja go głaskałam po pleckach, po łepetynce, wąchałam sobie jego główkę,
oleżanki pisały, ze moga godzinami wąchac główkę swoich dzieci to sobie bez kitu myślałam "a im co? naprawde nie mają innych zajęć ".... a teraz - sama moge wąchać główkę Martynki godzinami i są to najpiękniejsze chwile w moim życiu
Wczoraj mi troche goraczkowal,ale innych objawow brak.Myslalam,ze to brzuszke to masowalam i chwilowo przestawal plakac,ale zastanawia mnie tez czy to moga byc zabki?
A potem zaczynają śmierdzieć jako nastolatkowie i to też natura, żebyśmy chciały wypuścić je z domu
fragile gratuluje powrotu do zywych
Sikłam ;) Muszę to sobie zapamiętać hihihihihihi