Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciiiii na razie jestem w raju :) Jeszcze zejdę na ziemię, nie bój żaby. Już myślimy jak zbudować im duży kojec i prawdopodobnie będziemy musieli oddać im pół dużego pokoju, zbudujemy im tam taką wypaśną zagródkę :) doti nie chcę Cię martwić ale ja swoich pcheł to nawet na ułamek sekundy boję się spuścić z oka :-) takie im pomysły do łepetyny przychodzą że szok ! oczywiście prowodyrką jest Zuza :-) A jakbym tv włączyła to by mi weszły w telewizor :-) więc cały dzień jest radio a tv jak maluchy pójdą spać...także zastanawiam się kiedy dostanę pierdolca
Podziwiam Mamy bliźniaków, ja bym chyba tego nie ogarnęła
to jest to właśnie niedźwiedź i moja Ninka po kilku dni takich ćwiczeń zaczęła wstawać, więc może Krasnal właśnie to ćwiczy
hehehe jak jestem na skraju wytrzymałości to czasami mam wrażenie że moje bąki o tym wiedzą i testują ile matka jeszcze jest w stanie znieść ich wybryków,pisków, wrzasków itp :-) "Czlowiek moze znacznie wiecej, niz mu sie wydaje. "
Mamy trojaczków są moim pocieszeniem kiedy myślę jak mi trudno :)
moja córka pierwszy raz stawała jak baletnica i chwilę trwało zanim zaczęła stawiać prosto stopy, syn też zaczynał od gejszych stópek a teraz jest ładnie postawiona stópka na podłożu..
Penny- próbuj. Najfajniej jest wyłapać właśnie ten moment, kiedy dziecko jest już do tego gotowe- nie, kiedy na siłę odzwyczajasz, ale kiedy właśnie korzystasz z gotowości malucha
nasza chyba ciągle nie gotowa
ULCIA biedna Martyna, może się przejadla po prostu?
Ulcia a mierzyłaś jej temperaturę ?
raczej u mnie w łóżku mogła tak zasnąć, ale na bank nie u siebie, nie ma szans
bo kurcze daję głowę, że to Ty byłaś i szłaś pranie do kotłowni wstawiać [no chyba, że nie macie tam pralki to bankowo nie Ty pisałaś
Ale grunt, że dziś to ja ją ululałam wiesz premedytacją pełną i bez piersi, bo tak to mi zasnęła parę razy ze zmęczenia na łóżku sama od święta. A dziś byłam przy niej, ale bez cyckaaa
tylko jak jest na rekach i tylko jak placze!