Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ewelinda, biegunki maly nie ma po tym krowim mleku? Nie boisz sie dawac krowieka mleka?
Powiem Wam, że moje następne dziecię będzie nauczone co to smoczek i co to butla :DDD Chociaż Krasnal pił z butli moje mleko przez pierwsze 2 tyg życia, ale potem najwyraźniej zapomniał co to... To samo ze smoczkiem - cumla miał przez 2 tyg, a potem smoczek był be...
Musze kalkulowac spacery tak, zeby byl wypoczty, wyspany i najlepiej do kompletyu najedzony!!!! w innym wypadku ani rusz!
Dziewczyny, a czy Wy kapiecie swoe maluchy codziennie..?
Dziewczyny, a czy Wy kapiecie swoe maluchy codziennie..? Czy te rytualy faktycznie cos daja..?
Dziewczyny, a czy Wy kapiecie swoe maluchy codziennie..? Czy te rytualy faktycznie cos daja..?
--
a kąpię Luśkę co drugi dzień. Po pierwsze u mnie nie ma to znaczenia w usypianiu, bo wieczorem ona jest mega aktywna i żadna kąpiel jej nie wyciszy-szczególnie, że podczas wycierania i ubierania drze się jak opętaniec. Poza tym tutaj nie zaleca się codziennej kąpieli, żeby nie przesuszać skóry dziecka i powiem wam, że jak Natala była mała to na poczatku kąpałam ją codziennie i musiałam używać oliwki albo oilatum- a kiedy ograniczyłam kąpiele to problemy z przesuszona skórką się skończyły- więc zalecenie jest moim zdaniem zasadne.
wkładała je do wózka, zakładała np. czapkę, czy rękawiczki (coś, co łatwo zdjąć śpiochowi) i zaczynała powoli wykonywać wszystkie czynności, które zwykle przy wyjściu wykonywała (pakowanie torby, ubieranie butów, szykowanie picia, itp.) - wszystko robiła wolniej i zwykle Młody usypiał przy tym ;-)
Penny, nie za dobrze Ci? :DDD