Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To chyba normalne, że cykle się wydłużają, gdy się karmi. Też mam dłuższe, szkoda tylko, że zdecydowanie najdłuższa jest pierwsza faza... Dziewczyny pisały, że takie wydłużone mogą trwać aż do zakończenia karmienia, ale to nie jest regułą. A mnie się cykl potwornie wydłużył po pierwszej @
Magku, póki Zuzia nie chudnie, to się nie martw. A ile waży? Bo moje dziecko od urodzenia leci w 10 centylu (przez chwilę była na 25) i teraz waży 7 kg, a ma prawie 7 miesięcy.
Kuzwa nie dalam masla na gore... myslisz, ze to to?
nie moge sie pwstrzymac i wpierniczam czekolade na kilogramy... Mialam schudnac a tymczasem puchne coraz bardziej... To moj nałóg i nie potrafie sobie z tym pradzic...
hmmm a ja chciałam tą szarlotkę robić bo wyczytałam, że każdemu wychodziale teraz widzę, że jakby niekoniecznie każdemu no i się zaczęłam wahać
A tak z innej beczki. Czy getry z absem w końcu polecacie, czy nie? Bo u nas nie ma dywanów, a podłogi są lakierowane i strasznie śliskie, co wkurza moje próbujące raczkować/czworakować dziecko niemożebnie. No i nie wiem, co zrobić.
pewnie łaziła na boso? chyba tak jest łatwiej... kurczę, bo nawet ja czasem ślizgam się po tej naszej podłodze u nas same panele i jakoś Ninka dała radę bez absów
Niektórzy się boją, że dziecko sobie tę kołdrę naciągnie na głowę albo coś. My używamy kołdry od niedawna, głównie dlatego, że wcześniej było ciepło i lepsze były kocyki, tetra albo sam cieplejszy pajac. No i jestem wielką fanką kołdry, bo dziecku jest się trudniej pod nią ruszać Ale na samym początku to takie maleńkie dziecko pod wielką kołdrą może wyglądać dziwnie w pościeli mogą spać dzieci dopiero od 6 m-ca życia
My o szarlotce "sypanej" mówimy - nie takiej na kruchym cieście. A jej przepis jest chyba na mniammniam, albo w necie gdzie indziej :) nigdy nie dawałam masła...o co chodzi ??
O, to napisz koniecznie, czy się sprawdza. L. też kombinuje z siadem, na który czekam niecierpliwie, żeby ją przenieść do spacerówki ;) Tu chyba trzeba zadać pytanie o odpowiedniej godzinie. Bo zauważyłam, że w dzień są częściej mamy młodszych dzieci, a wieczorem starszych Albo poczekać 5 miesięcy i pytać na starszakach Migg moj narazie gibajacy i probujacy siadac ale rajtki z abs-ami zamowilam z ciekawosci!
Pare stron temu tez o nie pytalam ale 0 odpowiedzi! Jakby co dam znac czy jestem zadowolona
Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki na spacer, kiedy jest tak jak teraz mniej więcej 10 stopni? Kurcze zawsze mam dylemat... nie chcę Gosiaka przegrzewać, ale też nie chcę jej przeziębić.
Jejku...ja sie musze pozalic... Okażalo sie że moj maly toleruje gdy jem slodkie i czekolade i odkad widze ze jak zjem jest ok to nie moge sie pwstrzymac i wpierniczam czekolade na kilogramy