Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Frag Milka już chyba ponad 2 miesiące ciemiączka nie ma a wolała bym żeby było..... ale pilnuję główka rośnie jak należy więc jest ok:)
Ja też bym zrezygnowała z KP :) Klub wyrodnych matek możemy założyć. Jakbym musiała odmawiać sobie polowy produktów spożywczych to Luśka już pewnie byłaby na mm.
nessie a kiedy wyszedł pierwszt tzn którego bo Milka depta po pietach dziś już dziąsło się otwiera pewnie jutro po jutrze już coś zastuka
Kasia wyszedl 3tygodnie temu :D
Wlasnie tlumaczylam u Flavi jak to u nas bylo.... ja widze najpierw taka dziurke w dziasle (tak wlasnie jakby sie otwieralo) a potem juz biala kropke albo kreske ...
Od otwarcia dziaselka do stukania (1,2dni) od stukania do zobaczenia (2,3 dni) mniej wiecej tak to u nas wygladalo juz 2 razy :)
dziewczyny wspomnialyscie kiedys o czyms na wypadanue wlosow co mozna brac podczas karmienia piersia nie pamietam nazwy co to za lek byl? pomocy :(
jakie ciuchy Wam się dobrze nosiło, co Wam się podobało a z czym miałyście problem zarówno podczas ciąży jak i po porodzie
mój T zawsze narzekał że on nie potrafi zakładać obcisłych spodni czy bluzek bez nap.
O nie nie strasz.. To już? Moje powoli odkrywają stopy, Patka właśnie po pół godzinie oglądania i dźwigania stóp w celu ich złapania padła nieprzytomna :) Ale to rzucanie zabawkami to mnie nie cieszy ta perspektywa. Moje dziecko w koncu odkrylo, ze ma stopy i ze fajnie jest rzucac zabawkami
od rana napiernicza mnie tak w mostku, promieniujac w kierunku piersie, ze szok, nawet Malej podniesc nie moge...
No posłuchałam się i poszłam dzisiaj z małym do lekarza. I bardzo dobrze zrobiłam, bo okazało się że ten katarek zaczął przechodzić na oskrzela. Mam robić małemu inhalacje i podawać syrop na te oskrzela + wit. C a za 2-3 dni kontrola, bo może trzeba będzie podać antybiotyk... Moje biedactwo...
A czy to jest powodem, dla którego Zuzia mało je?