Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKasiaMW
    • CommentTimeNov 18th 2012
     permalink
    Frag Milka już chyba ponad 2 miesiące ciemiączka nie ma a wolała bym żeby było..... ale pilnuję główka rośnie jak należy więc jest ok:)
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    judka, mi sie wydaje, ze mm tez (bo one zawiera chyba bialka mleka krowiego), no chyba, ze jest to mm ha. U nas salata potegowala bole brzuszka (choc po niej chyba wysypki nie powinno byc), tak samo jak i ogorek... no i ogolnie ser zolty jest ciezkostrawny z tego, co dziewczyny tu pisaly...

Treść doklejona: 18.11.12 11:02
    U nas np. jest tak, ze produkty potencjalnie alergenne typu:pomidory, orzechy, czekolade, soje... moge jesc bez problemu, Nadii nic nie jest... A jak tylko zjem jogurt Mala zaraz wysypana i pobudki w nocy, co godzine, bo baki...
    --
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeNov 18th 2012 zmieniony
     permalink
    Oglaszam oficjalnie
    Diegitos ma 2 ZEBY!:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorPeppermill
     permalink
    ja to jednak wyrodna matka jestem. Jak patrzę na wasze wyrzeczenia jedzeniowe to jestem pod wrażeniem,że mimo to karmicie piersią. Jakbym musiała odmawiać sobie polowy produktów spożywczych to Luśka już pewnie byłaby na mm.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Nessie - how, what, where, when?! Krasnalowi jest niezmiernie przykro, że on jest jedynym bezzębnym dziadkiem na forum :(

Ale Diego gratuluję!

kasiakuzniki: Frag Milka już chyba ponad 2 miesiące ciemiączka nie ma a wolała bym żeby było..... ale pilnuję główka rośnie jak należy więc jest ok:)

Aaa, bo to za wcześnie też nie powinno zarosnąć?
    --
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    dziewczyny wspomnialyscie kiedys o czyms na wypadanue wlosow co mozna brac podczas karmienia piersia nie pamietam nazwy co to za lek byl? pomocy :(
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Peppermill: Jakbym musiała odmawiać sobie polowy produktów spożywczych to Luśka już pewnie byłaby na mm.
    Ja też bym zrezygnowała z KP :) Klub wyrodnych matek możemy założyć.
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    The_Fragile: Nessie - how, what, where, when?! Krasnalowi jest niezmiernie przykro, że on jest jedynym bezzębnym dziadkiem na forum :(

za to moze poprzebierac w babciach.... dziewczynek jest kupe ! :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Gratulujemy Diego 2 zabka :) Nadii tez juz drugi idzie ;)
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    Diego gratulacje:)
    -
    nessie a kiedy wyszedł pierwszt tzn którego bo Milka depta po pietach dziś już dziąsło się otwiera pewnie jutro po jutrze już coś zastuka
    -
    Frag a uwierz mi Krasnal będzie najsłodszym dziadkiem bez zębnym na forum:) hehe spoko pewnie zaraz dogoni Milkę i Diega:)
    --
    •  
      CommentAuthormigg
     permalink
    Gratulacje dla Diega ;) Frag, są jeszcze bezzębne babki :tongue:, ale trochę młodsze od Krasnala:wink:

Dziewczyny, mam pytanie o spacerówkę. Wczoraj Lil usiadła - sama i bez podparcia :) Postanowiłam zrobić jej prezent i wyciągnąć ją z tej strasznej gondoli w której podobno nic nie widzi :tongue: No więc zamontowałam spacerówkę, wrzuciłam dziecia i pomaszerowaliśmy rodzinnie na marsz równości :bigsmile:
    No i L. wytrzymała w pozycji siedzącej 10 minut i przestało jej się podobać. Pozycja półleżąca też była bez sensu i dopiero w pozycję prawie leżącą zaakceptowała.
    Czy to normalne? Domyślam się, że musi się do takiej spacerówki przyzwyczaić i nie wytrzyma jeszcze długo w pozycji siedzącej, ale zastanawiam się, ile to będzie trwało? Czy mam traktować spacerówkę jako gondolę z opcją posiedzenia czasami? Dodam, że L. zazwyczaj spała w gondoli, a gdy nie spała, to świat obserwowała z pozycji na brzuchu (co ciężko w spacerówce zrobić).
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    kasiakuzniki: nessie a kiedy wyszedł pierwszt tzn którego bo Milka depta po pietach dziś już dziąsło się otwiera pewnie jutro po jutrze już coś zastuka

Kasia wyszedl 3tygodnie temu :D
    Wlasnie tlumaczylam u Flavi jak to u nas bylo.... ja widze najpierw taka dziurke w dziasle (tak wlasnie jakby sie otwieralo) a potem juz biala kropke albo kreske ...
    Od otwarcia dziaselka do stukania (1,2dni) od stukania do zobaczenia (2,3 dni) mniej wiecej tak to u nas wygladalo juz 2 razy :)

migg moze Lilka byla spiaca?
    Co prawda Diego w spacerowce wozi sie juz od 3 miesiaca ale nie sadzam go do tej pory ... tzn tylko na krotko np do zdjecia albo jak stoje w kasie w sklepie i zaczyna marudzic :)
    --
  1.  permalink
    Dziewczyny, z tymi szczepieniami to jest tak na poczatku ze albo wybiera sie 5 + osobno zoltaczka za jednym razem albo 6 w ktorej jest odrazu zoltacka..? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat..? Dzis jade na szczepienie u wciaz nue zdecydowalam ktore wybrac...
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
    •  
      CommentAuthorQuelle
    • CommentTimeNov 19th 2012 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny mam pytanie do mam mieszkajacych za granica.Chodzi mi oszczepienie na gruzlice,poniewaz tutaj w Austrii nie szczepia zastanawiam sie czy nie kupic szczepionki i ja zaszczepic.
    W Pl tyle sie mowi o gruzlicy a my bedziemy z mala jezdzic do babci i chyba lepiej zeby byla zaszczepiona.Co Wy o tym sadzicie?
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
    • CommentTimeNov 19th 2012
     permalink
    nessie: Kasia wyszedl 3tygodnie temu :D
    Wlasnie tlumaczylam u Flavi jak to u nas bylo.... ja widze najpierw taka dziurke w dziasle (tak wlasnie jakby sie otwieralo) a potem juz biala kropke albo kreske ...
    Od otwarcia dziaselka do stukania (1,2dni) od stukania do zobaczenia (2,3 dni) mniej wiecej tak to u nas wygladalo juz 2 razy :)

no to tak jak u nas identyko:):)
    -
    no i Milka dziś Diega dogania też ma DRUGIEGO ZĄBKA:)
    -
    ciekawa jestem czy reszta zębów będzie im szła podobnie z tym jednodniowym przesunięciem:D:D:D będę bacznie śledziła uzębienie Diega:)
    -
    gina u nas na gruźlicę szczepią od razu po porodzie i ja uważam że warto bo tak jak piszesz choroba nawraca...
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Dziś w DDTVN bedzie o wysypce bostońskiej.
    --
    •  
      CommentAuthorWinni
     permalink
    Mam pytanie i nie wiem gdzie je zadać bo trochę tu chodzi o karmienie piersią, trochę o rozszerzanie diety metodą BLW...
    Piszę więc tutaj.
    Otóż Adaś od jakichś dwóch tygodni jada coraz częściej z piersi, z 2,5 godzinnej przerwy robił się stopniowo coraz krótszy czas, aż doszliśmy do przerw co 45 minut - co godzinę :shocked::confused:
    Mam taką teorię, że po prostu przestaje mu wystarczać moje mleko. Chciałabym mu więc rozszerzyć dietę. No i tu mam pewien dylemat bo on jeszcze w ogóle sam stabilnie nie siedzi, a chciałabym stosować BLW. Pomyślałam, że w takiej sytuacji, będę go po prostu sadzała na kolanach. Tak też dziś zrobiłam pierwszy raz.
    Nie bardzo chcę dawać mu papki dopóki nie usiądzie, wolałabym od razu BLW.
    Co o tym myślicie?
    Dodam, że Adasiowi baaardzo się podobało, wcinał ze smakiem chleb z masłem, avocado i pomidora i chociaż sporo zostało na ubraniu i wszędzie wokół, to jednak sporo też zjadł :bigsmile:

Treść doklejona: 19.11.12 10:07
    A wczoraj po południu jako preludium do nowej diety dostał kawałek pieczongo kurczaka i myślałam, że mi go zje razem z palcami :smile:
    Ewidentnie chce już jeść coś innego niż mleko...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hopelight: dziewczyny wspomnialyscie kiedys o czyms na wypadanue wlosow co mozna brac podczas karmienia piersia nie pamietam nazwy co to za lek byl? pomocy :(

ja brałam PRO LADY a dokładniej pro lady włosy skóra paznokcie
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    W przyszla srode mala ma szczepienie przeciwko Rotavirusowi i powiem o tym lekarzowi.Mam nadzieje ze dostanie szczeoionke moj pediatra
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Moje dziecko w koncu odkrylo, ze ma stopy i ze fajnie jest rzucac zabawkami :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbrombap
     permalink
    Migg nie sądzę, by dla półrocznego dziecka dobre było dłuższe siedzenie. Kręgosłup nie jest jeszcze oswojony z nową pozycją, myślę, że to po prostu męczące. Dziecko usiadło - super, ale to chyba nie znaczy, że musi być na to siedzenie skazane.
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Dzień dobry :) dziewczyny na rozpakowanych piszę po raz pierwszy mimo tego, że Mery ma już 4 miesiące. I od razu na wstępie mam do Was ogromną prośbę - przygotowuję kolekcję ubrań dla kobiet w ciąży i matek karmiących i aby udoskonalić ją potrzebuję więcej opinii na temat tego jakie ciuchy Wam się dobrze nosiło, co Wam się podobało a z czym miałyście problem zarówno podczas ciąży jak i po porodzie :) sama miałam problem ze znalezieniem odpowiednich rzeczy zarówno w ciąży jak i teraz dlatego postanowiłam sama się za to wziąć :)
    W marce będą również ciuchy dla dzieci z przeznaczeniem dla tatusiów "z ułatwiaczami" ponieważ mój T zawsze narzekał że on nie potrafi zakładać obcisłych spodni czy bluzek bez nap.

Z góry dziękuję, a jeśli komuś przeszkadza, że piszę w tym temacie to oczywiście dajcie znać post zniknie.

Miłego dnia :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Winnica - a to nie jest kryzys laktacyjny? Nasz młody miał takich już kilka i za każdym razem wisiał na piersi, a potem znowu było ok.

Migg - u nas Krasnal przesiadł się do spacerówki mając prawie 8 miesięcy. Siedzi pięknie na podłodze, ale w spacerówce wożę go albo na płasko (głównie w niej śpi), albo na półleżąco, bo widzę, że na siedząco się jeszcze męczy - szczególnie jak wózek jedzie i podskakuje.

P_Madzia: jakie ciuchy Wam się dobrze nosiło, co Wam się podobało a z czym miałyście problem zarówno podczas ciąży jak i po porodzie

Ooo, fajnie, życzę Ci powodzenia! To ja polecę pierwsza - fenomenalne były legginsy ciążowe i nosiłam je prawie non-stop (oczywiście nie jedne ;)), bardzo lubiłam też odcinane pod biustem bluzki z lekko rozkloszowanym dołem. Albo dopasowane z "rozszerzającym" się brzuszkiem.

Problemem były natomiast buty... Kupiłam sobie za 30pare złotych takie niby-emu i zjechałam je przez końcówkę ciąży - to była rewelacja, bo nic nie musiałam zapinać, wiązać, itd. No i sukienki - jak już kilka fajnych wzorów dorwałam to były za obcisłe z tyłu (z miękkiego materiału, powinny być obciskające, ale nie aż tak) i stanik się mocno odcinał...

Treść doklejona: 19.11.12 14:50
    P_Madzia: mój T zawsze narzekał że on nie potrafi zakładać obcisłych spodni czy bluzek bez nap.

Mój mąz z kolei nie potrafi rajstopek zakłać Krasnalowi, ale na to akurat chyba nie ma rady ;)
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    super :) dzieki :) w mojej kolekcji wszystko jest over size wiec mozna nosic przez całą ciaze no i dekold na napy co by pozniej i cycka można było do karmienia wystawić :) bo sama miałam problem z ciuchami a ze brzuch szybko rósł to tym bardziej :) jakby któraś z dziewczyn miała jeszcze jakies sugestie chetnie przyjme bo szyją się dopiero wzory które można modyfikować :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    O, masz rację - jeszcze te ciuchy do karmienia... Ja po ciąży przeskoczyłam w "normalne" ciuchy, ale żałowałam, że jednej czy dwóch bluzek do karmienia na same wyjścia nie kupiłam... Pochwalisz się jak coś będziesz miała?
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    pewnie ! juz ruszylam z profilem na fb a kolekcja bedzie gotowa w niedziele i zapewne wtedy ją wrzucę :) będzie w stylu skandynawskim - minimalistyczna i szaro/zielona :)

no i one nie wyglądają jak ciażowe/czy do karmienia :) poprostu maja ułatwienia do tego stworzone :)
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Wiecie, jakie ubrania dla dzieci mnie najbardziej irytuja? te zapinane na pleckach:devil: Jeny, kto to wymyslil?:devil: Od razu robie z takimi wyjazd y szafy :D
    No ubrania do karmienia mile widziane, bo jak mam podciagac cala bluzke do gory to szlak mnie trafia :D
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Vsti: Moje dziecko w koncu odkrylo, ze ma stopy i ze fajnie jest rzucac zabawkami :devil:
    O nie nie strasz.. To już? Moje powoli odkrywają stopy, Patka właśnie po pół godzinie oglądania i dźwigania stóp w celu ich złapania padła nieprzytomna :) Ale to rzucanie zabawkami to mnie nie cieszy ta perspektywa.
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    No niestety dzis nawet 2 razy wycelowala sobie w twarz i byl mega ryk:devil:
    Dziewczyny pomocy, od rana napiernicza mnie tak w mostku, promieniujac w kierunku piersie, ze szok, nawet Malej podniesc nie moge... co to moze byc?
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaTasia
     permalink
    dziś mi służba zdrowia nerwy przetestowała ... udaliśmy się z Kluską na szczepienie, Pani doktor przebadała i przekazała nas w ręce pani pielęgniarki i się okazało iż szpital nie przesłał karty szczepień do przychodni ... dobrze ( dla Pań z sekretariatu :devil: ) że było późno i już nic z tym nie zrobiłam ... jutro będę wyjaśniać sprawę, ale ręce mi opadają normalnie ... szczególnie że Tadzik waży 6 kg !!! troche się przeraziłam tym faktem :confused:
    -- 6.X.2012 Tadziulek 4.VIII.2014 Zygmuś
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    No posłuchałam się i poszłam dzisiaj z małym do lekarza. I bardzo dobrze zrobiłam, bo okazało się że ten katarek zaczął przechodzić na oskrzela. Mam robić małemu inhalacje i podawać syrop na te oskrzela + wit. C a za 2-3 dni kontrola, bo może trzeba będzie podać antybiotyk... :cry: Moje biedactwo...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Vsti: od rana napiernicza mnie tak w mostku, promieniujac w kierunku piersie, ze szok, nawet Malej podniesc nie moge...

Vsti, ja tak miałam z kilka tygodni temu, aż się przestraszyłam (myślałam, że to zawał :shocked:). Ale przeszło samo po jakimś dniu-dwóch. Wydaje mi się, że się wtedy "przedźwigałam"... Nie nadwyrężyłaś sobie nic?
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Często w mięśniach międzyżebrowych odczuwamy skutki stresu, tam są takie miejsca, które podczas stresu się napinają, a potem bolą strasznie. To może być też nerwoból.
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Dii: No posłuchałam się i poszłam dzisiaj z małym do lekarza. I bardzo dobrze zrobiłam, bo okazało się że ten katarek zaczął przechodzić na oskrzela. Mam robić małemu inhalacje i podawać syrop na te oskrzela + wit. C a za 2-3 dni kontrola, bo może trzeba będzie podać antybiotyk... :cry: Moje biedactwo...

Dii nie chciałam Cię straszyć, ale ten katarek już za długo Kacperek miał...ale trzymam kciuki,żeby obyło się bez antybiotyku! No i w końcu będzie mu się lepiej oddychało ;)

A mojej Zu dziś stwierdzono refluks :(
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    magku: A mojej Zu dziś stwierdzono refluks :(

Jednak? Kurczę, bardzo współczuję... A czy da się coś z tym zrobić? Jak to się leczy? Życzę Zu dużo zdrowia!
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Za wiele nie wiem...tylko to co wyczytałam... Babka, która robiła badanie, stwierdziła refluks, a dalej muszę iść do babki, która wysłała nas na to badanie... Ta pani radiolog za wiele nie chciała powiedzieć, tylko tyle, że więcej wyjaśni mi p.Beatka, ale mam się nie martwić, bo po 6mc może jej to przejść i nie jest to groźne... Czekamy też jeszcze aż jedna klinika sprowadzi laktozę, bo musimy jeszcze zrobić test na tą nietolerancję( i wtedy z tymi dwoma wynikami do tej p.Beatki - pediatra i gastroenterolog), którą na chybił trafił stwierdził nasz poprzedni (już do niego NIGDY nie pójdę) pediatra... Piszę, że na chybił trafił, bo zadnego testu nie miała robionego...stwierdzono to na podstawie sapki + wkurzania się przy jedzeniu...jak wychodzi sapkę ma od tego ulewania się pokarmu a wkurzanie się przy jedzeniu spowodowane jest też cofaniem się pokarmu...

Lekarzy wystrzelić na orbitę! Ostanio usłyszałam, że Zu nie chce jeść, bo jej mleko nie smakuje, bo (uwaga!) jest SMAKOSZEM i mam jej co 2 dni zmieniać mleko!! Konował!!! I nic więcej!!
    •  
      CommentAuthor_azja_
     permalink
    Dziewczyny, kochane poradzcie mi cos, prosze... Nie umiem Leonowi odciągać wydzieliny z nosa, a katar ma furczący już prawie od tygodnia. To znaczy odciągam fridą, ale Leon tego strasznie nie lubi, drze się jak na torturach. Mały jako tako oddycha noskiem, czy mogę mu trochę odpuścić z tym odciąganiem czy trzeba bezwzględnie odciągać przy katarku? Płacze przy odciąganiu jak na szczepionce, normalnie nie mam sumienia go tak maltretować... Czy ten słynny "katarek" dzieci lepiej tolerują? Leon płacze jak mu dotykam nosek. :cry:
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    azja_4 moja Zuzia nie płacze przy 'katarku' i doskonale oczyszcza nosek...ale skoro Leon nie toleruje fridy, to może również się denerwować przy 'katarku'
    •  
      CommentAuthor_azja_
     permalink
    mam głupie pytanie, czy zeby wyciagnac z jednej dziurki trzeba zatkac druga?
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Ja najpierw próbowałam gruszką, dzieciaki się denerwowały, potem kupiłam katarek i na początku każde zbliżenie się do noska, to był krzyk, ale szybko zobaczyły, że to nic złego. Można się trochę pobawić, przyssać do dłoni, do policzka, połachotać po szyjce, ja tak robiłam i nawet nie zauważały kiedy do noska przyłożyłam, a jak już przyłożyłam to po 3 sekundach było po wszystkim.
    •  
      CommentAuthorElse
     permalink
    Azja mój Dawidek płakał równie dramatycznie przy fridzie jak i przy katarku.... Nie zatykałam mu drugiej dziurki, bo i po co.... Tylko spotęgujesz stres... Powiem Ci, że jak chodziłam z małym do lekarzy to nawet kazali "odpuszczać" to odciąganie. Mój laryngolog sugerował, że aspiratory moga niszczyc śluzówkę... Ale mimo wszystko choc parę razy warto wyczyścić nosek, bo jednak zalegająca wydzielina może zejść na oskrzela i płucka i dojdzie do zapalenia...

Ja mimo, że starałam sie często malutkiemu "smarkać" nosek nie uniknęłam szpitala i zapalenia płucek.... a co by to było gdybym zupełnie odpuściła.... Więc lepiej chyba ściągać tę wydzielinę...
    No i oczywiście woda morska plus jakies kropelki (nasivin soft mogą być. One udrażniaja nosek).
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    azja_4: mam głupie pytanie, czy zeby wyciagnac z jednej dziurki trzeba zatkac druga?

Przy 'katarku' nie zatykam, ale zanim go kupiłam i używałam fridę, to zatykałam jej jedną dziurkę...
    •  
      CommentAuthor_azja_
     permalink
    doti, masz podejscie do dzieci. a ja taka zimna suka sadystka jestem, dziecko rurką atakuję znienacka
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Moze i od noszenia Malej mnie to boli, no albo, jak pisze doti-nerwobole... czyli bede jednak zyc:devil::bigsmile: Dzieki :)
    --
    •  
      CommentAuthormigg
     permalink
    Dziękuję za rady odnośnie spacerówki :bigsmile: Nie jestem fanką sadzania dzieci niesiedzących, i nadal nie sadzam L (poza karmieniem), chyba że sama usiądzie - ale widać, że szybko ma dosyć, bo zmienia pozycję na inną. No ale nie wiedziałam co zrobić z tą spacerówką. :) Czyli będę traktować ją na razie jako gondolę z opcją podniesienia oparcia na krótko. Zresztą dziś byłyśmy na spacerze i posiedziała tak z 5 minut, potem zrobiła się śpiąca, położyłam ją i spała.

P_Madzia - super pomysł z tą kolekcją. Co do ubranek dziecięcych, to mnie na początku do szału doprowadzały pajace na zatrzaski (męża jeszcze bardziej) - super się za to sprawdzały takie na zamek, ale ciężko było je znaleźć. A najlepsze i tak były półśpiochy. :)
    Ja na szczęście rodziłam w kwietniu, więc nie miałam problemów z karmieniem i strojami do niego, ale już teraz współczuję dziewczynom, które np. muszą o tej porze roku nakarmić noworodka na spacerze:wink:
    A, i wkurzały mnie wszystkie ubrania ciążowe z tym pasem na brzuch, który sięgał do pępka. Musiałam je opuszczać na biodra:confused: Ale może to ja miałam schizę na tym punkcie, że nie lubiłam, gdy coś mnie uwierało.
    Też chętnie zobaczę efekty.

Magku, współczuję :( A czy to jest powodem, dla którego Zuzia mało je?
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    migg: A czy to jest powodem, dla którego Zuzia mało je?

Wg.tego co powiedziała pani radiolog to tak...ona jest głodna, a nie może zjeść bo jej się podnosi...dlatego minutkę/dwie pije mleczko,a potem ryk... Ehhh...czekam na tą wizytę u tej gastroenterolog jak na zbawienie...
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    A ja wielbiam te spodnie z pasem :-) i chyba na zimę zaczne tylko w takich chodzić ba nawet już chodzę ;)
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Vsti ja czasem mam po porodzie tak, że najczęściej po nocy boli mnie okropnie nie do wytrzymania mostek i promieniuje na lewą pierś. Nie wiem skąd to się bierze i dlaczego -stawiam na niewygodne ułożenie podczas snu ale nie wiem ...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeNov 20th 2012 zmieniony
     permalink
    Magku, trzymam kciuki za wizytę!

A ja jestem dzisiaj w szoku. Krasnal sie budził przez ostatni tydzień znowu po kilka razy, kończyło się 1-2 karmieniami w nocy. Wczoraj go położyliśmy padniętego o 19 i.... SPAŁ DO 7!!! Bez ani jednej pobudki :crazy::crazy::crazy: Jestem w takim szoku, ze mi kapcie pospadały! Aż mąż rano poleciał sprawdzić, czy mały oddycha :rolling:

Może to przypadek, ale jak za przeproszeniem - zajebiście - jest przespać calusieńką noc, rany...
    --
    • CommentAuthorewelinda29
    • CommentTimeNov 20th 2012
     permalink
    Fragile alez CI fajnie;)) ja chyba jeszcze dlugo nocy nie przespie;))
    nie karmie mojego Jaska piersia bo znow nie chce a powiedzialam ze sciagac juz nie dam rady:))
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.