Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Diamond,czepiasz się ewidentnie
nikt nie probowal z ta siateczka??
Kiedy malec umie już odpychać się rączkami i przesuwać do tyłu, to znaczy, że raczkuje.
Dziewczyny dostalam od kuzynki z UK takie smieszne urzadzenie;) nie widzialam tego w PL ale pewnie to znacie. Jest taka jakby raczka i do tego koncowka z siateczka do tej siateczki wsadza sie owoce albo warzywa i dzidzius to gryzie przez ta siatke.
(chociaz mi jakos ciezko sobie wyobrazic dzieciaka na 4 lapach posuwajacego sie do tylu)
edit. sama sprobowalam i jak dla mnie gorzej sie raczkuje latwiej czworakuje :D
ja rodziłam w jedynym w Warszawie szpitalu w którym nie kąpią niemowląt,
Czy Wasze dzieci tez tak szczypia? Dominik sie nauczyl i szczypie mnie ze az czasem zapiszcze
Dziewczyny powiedzcie mi ile dalyscie za profesjonalna sesje smyka?
Czy w związku z tym już mogę wykluczyć nabiał jakoby wywoływał alergię czy jeszcze nie i ewentualnie ile czasu jeszcze nie jeść tego nabiału?
Judka, Winnica ma rację - czasem te cholery nieźle się ukrywają ;) Poza tym, ja bym poczekała jeszcze z tydzień - mi lekarz kazał czekać trzy. Wiem, że to jest męczące, ale najlepiej jest jeść rzeczy jak najmniej przetworzone, z jak najmniejszą liczbą składników. Ja np. jako że nie jem serów i nie przepadam za wędlinami, robię sobie warzywne pasty do chleba - pyszności :) Poczytaj etykiety tego co jesz, czasami nawet taka mikroskopijna ilość białka uczula
Vsti - rodziłam na Polnej I mimo wielu negatywnych opinii jestem bardzo zadowolona (oprócz tych kąpieli). Chciałam rodzić jak najbardziej naturalnie i pozwolono mi na to. Miałam super wspierającą położną (nieopłaconą), przypadkiem na dyżurze była ginekolog, która prowadziła moją ciążę - też nieopłacona, no i fantastyczne pielęgniarki i położne na oddziale :)
--
Nadusia ma drugiego zębusia!!!