Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii, ja mam podobny problem. Luśka czasami marudzi, pręży się i kończy się to solidnym pierdem, albo całą serią, ale nie potrafię ocenić, czy to jest związane z czymś, co zjadłam, czy ma tak od czasu do czasu po prostu, bez wyraźnej przyczyny.
o tyle bąki czasami powalają mnie smrodem na łopatki...
Fragile bylas moja nadzieja a tu i Twoj mlodzieniec sie zbuntowal!
Ostatnio budzil sie co 2 godziny...
no i po Barcelonie - wróciliśmy co prawda 20 listopada w nocy
u nas minelo okolo 10miesiaca.
Frag - znowu tak często jak wcześniej?
wstaje na czworaka i sie wybudza to normalne, wiekszosc dzieci zaczynajacych sie poruszac tak ma (wyjatek to Ninka od Teo) jak sie Mala nauczy siadac bedzie sie wybudzac w nocy na siedzaco, pozniej bedzie stala dzieciom sie to dzieje automatycznie, u nas minelo okolo 10miesiaca.
Dziewczyny od kiedy mozna klasc dziecko na brzuchu do spania?
Dziewczyny czy spodkalyscie sie kiedys z opinia, ze nierowne faldki u dziecka maja cos wspolnego z nieprawidloscia bioder czy kolan?
Dziewczyny od kiedy mozna klasc dziecko na brzuchu do spania?
Kasiek i jak rozstanie?
Dziewczyny czy spodkalyscie sie kiedys z opinia, ze nierowne faldki u dziecka maja cos wspolnego z nieprawidloscia bioder czy kolan? Bo Wojtek ma na jednym kolanku dodatkowa faldke i ponoc to nie dobrze..! Dla mnie to brzmi troche smiesznie ale w sumie nie wiem nic o tym.
A tak szczerze to chyba balabym sie polozyc ja na brzuszku do spania bo balabym sie ze sie udusi.
A tak wogole to moja mala przestala byc cycozwisemJe jak jest naprawde glodna i tylko na lezaco.Nie ma mowy zebym nakarmila ja na rekach.moja dziewczynka chyba dorasta--
bo dzieki Tobie podalam malej kubka niekapka i go uwielbia.Butelka be a kubek rewelacja
próbowałaś już jej dawać butlę kiedyś?
Moja koleżanka wracała od razu po macierzyńskim do pracy a synek też był nie butelkowy