Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url

Jezusiczku co te chłopy we łbach mają 

chlipie jak kottak tak tak :) Doidy jest super :)
robiliśmy test w kierunku nietolerancji laktozy...Magku, przepraszam, że tak się dopytuję. Czy to to samo, co nietolerancja nabiału? (tzn. u nas ja nie mogę jeść nabiału, bo on uczula L.) Nie wiedziałąm, że robi się takie testy

. Ciekawa jestem, jak nam pójdzie. Dzisiaj próbowałam buteleczką z aventu dać jej moje mleko, mąż próbował, aż Gosiak tak się wkurzył, że o jedzieniu nie było mowy, cyca też odrzuciła i tak bidulka zasnęła. Teraz się wyspała, pocycała i dalej śpi zadowolona. Może ominiemy butelkę jak ten kubek jej się spodoba, bo już nie mam siły jej tej butli wciskać, tak strasznie płakała
bidulka moja.
[/url
Boże, jak nie urok, to przemarsz wojska
My - naiwni :DDDD Ale wcześnie też zaczął gaworzyć, a pediatra nam mówiła, że takie obracanie językiem, dotykanie do podniebienia to ćwiczenie przed mówieniem. Może? A zapytaj się tej logopedki, co miała na myśli i czy to cos złego?
Myślałam, że może Misię zaczynają dziąsełka swędzieć, bo zaczęła się ślinić, pożera z nerwem swe piąstki.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy to normalne, jak dziecko "bawi się" językiem?
Dziewczyny, czy kaszki można robić na wodzie zwykłej, takiej 5-litrowej Żywca na przykład, czy trzeba kupować dla niemowląt? Bo ja sie przyznam, że robię na takiej zwykłej, ale przegotowanej i mam zonka, czy można...
Nie, a powinno się? To wtedy na modyfikowanym?
Wydawało mi się, że dzieci takie zabawy lubią, ale może to jeszcze nie ten wiek?czy Wasze dzieciaczki też się tak wściekają jak się próbuje je łapać za dłonie?
Moja mama uspokaja ją bez problemu, a ja nie potrafię. I nie umiem z nią "gadać". Jak coś koło niej robie to robię to w kompletnej ciszy. No, czasem coś tam do niej powiem, pośpiewam, czy ponucę.