Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale jakoś mi się smutno w środku zrobiło, taka zbędna się poczułam o
teraz może zbędna a za kilka godzin jak się w nocy obudzi najwaziejsza
No chociaż tyle ostatnio płacze przez sen :( uspokaja się dopiero po paru minutach, przy piersi też coś szaleje :(
ciesz się mama, że możesz sobie wieczorem poleżeć w wannie
tzn płaczu przez sen nie,
Mamo ja nie jestem do tego potrzebna, ani moje piersi Nie wiem czy się cieszyć czy płakać
jak Nadia idzie Ci w swoim centylu i nie spada to nie ma żadnych powodów do niepokoju i za 2 tygodnie jak ją zważysz to się bankowo okaże, że przykoksowała prawidłowo
Ta więź tworząca się między dzieckiem a matką jest ogromna...
Ooo, a jak to zrobił? może podłapie pomysł :)
Mój lekarz stwierdził wczoraj, że powinnam jej teraz dawać dużo mięsa, żeby czerpała z niego cholesterol, bo to ważne dla rozwoju mózgu.
Jak znajde linka,to Ci podesle z siatkami centylowymi dla dzieci karmionych piersia.
PENNY: Ubieram z piżamę, odkładam do łóżeczka buzi w czółko i czekam chwilę. Czasem zasypia od razu,
Czy to normalne że dzieci mają takie zimne łapki? Mój ma czasem aż lodowate a jest ogólnie ciepło i on jest ciepło ubrany. Tylko te łapki...
Migg ja mam koleżanek parę wegetarianek. Ani w ciąży, ani dzieci mięsa nie jadły nigdy i nic im nie jest !!!! To są bzdury jakieś z palca wyssane ;/
Dziewczyny ale z tym zasypianiem to nie od razu tak hop siup było, wcześniej łóżeczko to było zło konieczne. I teraz jakby jej się odwidziało czy coś to trudno, wzięłabym na cycusia i tyle :> Jak będą Wasze dzieci gotowe to tez tak zasną. Ja próbowałam wcześniej i się nie dało, spróbowałam później i jakoś poszło.
I teraz jakby jej się odwidziało czy coś to trudno, wzięłabym na cycusia i tyle
Hmm, ja się przyznaję bez bicia, że i tak w srodku nocy po karmieniu zapominam małą odkładać i zasypiam z nią
Moim zdaniem jak Nadia potrafi zasnąć sama w swoim łóżeczku to nic złego spać z nią po karmieniu nocnym :)
Moge to policzyc,ze zasypia po karmieniu nocnym?
minimum raz w tygodniu mam fazę że za mało przybiera
Ciekawa jestem dlaczego tak jest, że np. kiedyś Tosiek jak usnął przy piersi to spał już długo a teraz budzi się już po 10 min?
A ja pamiętam zdjęcie Lu pt. "Żywy Michellin" albo coś podobnego, prawda ?