Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam pytanie do mam karmiacych cycusiem... Czy podajecie swoim pociechom wode dodatkowo czy tylko cycus? Jesli rowniez wode to od kiedy...
Fragile jak Wasze nocki???
ale za to laskawy dla matki swej w nocy bo jak go nakarmie kolo polnocy to spi do rana ok 7:15 - 7:50 sie budzi :)
A ja mam pytanie do mam karmiacych cycusiem... Czy podajecie swoim pociechom wode dodatkowo czy tylko cycus?
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków! :)
spanie z dzieckiem jest cudowne, ale warto uczyć je spania w łóżeczku dla jego bezpieczeństwa.
A ja chciałam tylko napisać, że spanie z dzieckiem jest cudowne, ale warto uczyć je spania w łóżeczku dla jego bezpieczeństwa
a ja mam problem - już 3-cią noc z rzędu mój mały po nocnym karmieniu (w okolicach 1 w nocy), gdy skończy jeść) otwiera oczy jak 5 złotych i do 3-4 nie ma spania...pierś Go nie usypia, już nie wiem co robić - ledwo co na oczy patrzę...to jakiś wczesny skok rozwojowy?
oooo, am my dopiero 4 a od wrzesnia juz 3 razy biegunke przerabial (ze niby na zeby), bluzki zmieniam kilka razy dziennie a dwojki dalej nie chca wylesc
Ja jeszcze zwróciłabym uwagę na to czy dziecko oddycha buzią czy nosem, bo nałykac się chłodnego powietrza ustami to też nie dobrze...
Ulcia 5stopni mamy
Musicie pamiętać, że to nie jest 5 stopni jak u nas, tylko 5 stopni z prawie 100% wilgotnością, taki ziąb, który przenika tak do szpiku kości. Brrrrr.
Dla mnie to było gorzej niż -10 u nas.