Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
katar nie jest przeciwskazaniem do spacerków jeśli nie ma przy tym temperatury. To nawet dobrze dla dziecka jak się przewietrzy, wywietrzy zarazki, pooddycha świeżym powietrzem. Tylko się po takim spacerku nie martwcie że się katar nasilił - to normalne i spowodowane jest zmianą temperatury, że katar bardziej się wtedy z noska leje !!
Powiedzcie mi czemu ten czas tak szybko leci ?? Dziś jest ostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego ?!?!?! Kiedy zleciały te 24 tygodnie ?!?!?!?!
Kasiek, wracasz do pracy?
Dziewczyny, dziś drugi raz od porodu jem jabłko. Mała miała biegunkę po jabłku, więc odstawiłam. Powiedzcie mi, czy mogę zjeść ze skórką? Pytam, bo w szpitalu kazali mi jeść bez i zastanawiam się dlaczego?
niunia32 ja do tej pory odbijam Diego. Tylko, ze teraz sadzam go sobie bokiem na kolankach. O wiele wygodniej i przede wszytkim lzej:)
po drugie rozbudza sie i potem mu ciezko zasnac
A ostatnio doszly dzwieki typu:daj, age, agi, guu, ata, ataj itd, a ja sie ciesze jak glupek z tego :-) Moze bedzie druga GadaNina jak u Teorki. Tylko szkoda, ze tak poza tym ruchowo to nalesnik, nie chce sie obracac ostatnio jedynie okreca sie do gory nogami w lozku, ale na brzuch albo odwrotnie ni hu hu.
niunia ja nigdy nie odbijałam swoich dzieci jak mi zasnęły przy cycu.....kładłam na wszelki wypadek pieluszkę pod główkę i obracałam główkę na bok jak były noworodkami, bo starsze to i tak już same sobie głową obracają jak chcą nie mówię, że wychodziłam i ich tak zostawiałam - zawsze chwilkę przy nich siedziałam, ale żeby wybudzać i odbijać to nigdy
niunia ja nigdy nie odbijałam swoich dzieci jak mi zasnęły przy cycu.....kładłam na wszelki wypadek pieluszkę pod główkę i obracałam główkę na bok jak były noworodkami, bo starsze to i tak już same sobie głową obracają jak chcą nie mówię, że wychodziłam i ich tak zostawiałam - zawsze chwilkę przy nich siedziałam, ale żeby wybudzać i odbijać to nigdy
Dziewczyny, prosze pomóżcie. Kuba ma "kupowy problem". Z dwa tygodnie temu przeszliśmy na Enfamil 2. Tzn Kuba pije głównie moje mleko, ale raz, dwa razy dziennie dostaje Enfamil (najpierw 1, teraz 2). Od tygodnia ma coraz twardsze kupy. Dziś już takie bobki jakby Papki je, ale to już od prawie dwóch miesięcy tak więc bobki łączę ze zmianą mleka. Co robić? Wypróżnia się codziennie, ale trochę sprawia mu to trudność