Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

uciśnij palcem miejsce kuleczką

Ul_cia: czerwinka: U nas skok, mam ochotę wyskoczyć przez okno :/
U nas chyba zęby i też nie jest fajnie...
Dziewczyny wylazła mi opryszczka na ustach już drugi raz w przeciągu 3mc.Wcześniej położna mówiła żebym nie całowała małej.Ale jak mam założony specjalny plasterek to chyba nic się nie stanie jak zapomnę i ją pocałuje.Nie uśmiecha mi się znowu chodzic w maseczce
--
jeśli w czasie snu to chyba nie jest to sprawa napięcia no bo generalnie w czasie snu napięcie się obniża...
jej sie niemal non stop wylewa, to marznie jej na brodzie i za kołnierzem jak nie zauważę i nie wytrę natychmiast.... moze dlatego dzisiaj sie tak darła na spacerku? albo nie wiem dlaczego ... tłumaczę to skokiem
Kurcze, zaczynam się denerwować, że Antoś się nie obraca z brzucha na plecy i na odwrót. Raz kiedyś mu się udało i to koniec... Najchętniej to by leżał na plecach i gryzł paluszki

. Gosia zdrowa jak ryba, napięcia pani doktor nie stwierdziła (pytałam o to, bo chyba jest jakaś plaga, spośród dzieci naszych znajomych Gosia jest jedynym nierehabilitowanym dzieckiem
). Dostała drugą dawkę 5w1, obeszło się bez płaczu, troszkę pomarudziła, ale bardziej zdenerwowało ją ubieranie kombinezonu niż zastrzyk. Za to dzisiaj w nocy sajgon, co 1.5godziny wołała cyca
.
[/urlKurcze, zaczynam się denerwować, że Antoś się nie obraca z brzucha na plecy i na odwrót. Raz kiedyś mu się udało i to koniec... Najchętniej to by leżał na plecach i gryzł paluszki